Τι έκανε στα αποδυτήρια ο Σαλάχ μετά τον τραυματισμό του στον τελικό

Ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ στον ώμο που τον έβγαλε νοκ άουτ από τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 30ο λεπτό, άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα. Η Λίβερπουλ δεν πατούσε το ίδιο καλά, έχασε μεγάλο μέρος της δημιουργικότητάς της και σίγουρα η απουσία του επηρέασε την εξέλιξη του ματς.

Ο Αιγύπτιος ήταν απαρηγόρητος, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και το ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί

άλλο, ενώ είχε τεθεί εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο περίμενε όσο τίποτα άλλο. Μάλιστα, δεν ήταν σε θέση καν να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της αναμέτρησης, δεν άντεχε, η ψυχολογία του ήταν πολύ κακή.

Σύμφωνα με τον φυσιοθεραπευτή της Λίβερπουλ, Ρούμπεν Πονς, δεν ηρέμησε μόλις πήγε στα αποδυτήρια και ενώ ο αγώνας εξελισσόταν. Μάλιστα, αισθανόταν τόσο παράξενα που δεν βρισκόταν στο χορτάρι, που δεν επέστρεψε για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του τελικού. Ένας άνθρωπο της ομάδας ασφάλειας τον ενημέρωνε για την εξέλιξη του σκορ.

Μιλώντας στη "Marca", ο Πονς ανέφερε πως "ξέραμε ότι συνέβη κάτι σοβαρό από την στιγμή που ο Σαλάχ έπεσε στο έδαφος, διότι δεν παραπονιέται ποτέ. Φοβηθήκαμε για τα χειρότερα. Ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι την ανάπαυλα. Ήμουν συντετριμμένος και προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Του είπα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι και ότι δεν έπρεπε να ανησυχεί τόσο πολύ. Ήταν η ώρα να βρούμε λύσεις.

Τσεκάραμε τα social media και ο σεκιούριτι μάς έλεγε το σκορ, ότι η Ρεάλ σκόραρε και ότι εμείς ισοφαρίσαμε. Επιστρέψαμε στο γήπεδο όταν ο αγώνας είχε τελειώσει και όλη η ομάδα είχε αλλάξει και είχε ετοιμαστεί για να φύγει με το πούλμαν. Τον βοηθήσαμε να αλλάξει, διότι δεν μπορούσε μόνος του. Αμέσως, φύγαμε για το αεροδρόμιο".

Ο ίδιος ανέφερε πως το πιθανότερο είναι ο Σαλάχ να επιστρέψει σε 3-4 εβδομάδες και ότι ο παίκτης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ ή έστω κάποια παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα