Ο Αγγέλου συντονίζει την επόμενη μέρα στον Άρη

Συμφωνία μεταξύ του και του Βαγγέλη Αγγέλου για τη νέα σεζόν δεν υπάρχει ακόμη, όμως ο έμπειρος κόουτς δεν αφήνει τον χρόνο ανεκμετάλλευτο και κάνει τα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν, για παν ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του allaboutaris.com, Άρης και Βαγγέλης Αγγέλου επιθυμούν να πορευτούν μαζί τη νέα χρονιά και να κάνουν ένα καινούργιο

ξεκίνημα, όμως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς πρώτα πρέπει να ρυθμιστούν άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το αγωνιστικό κομμάτι (πρέπει να ξεκαθαρίσει το αν η ομάδα θα άρει τις απαγορεύσεις μεταγραφών ή θα πάει σε επιλογές ξένων που το δελτίο τους είναι στην Ελλάδα, πρέπει να προσδιοριστεί το ύψος του φετινού μπάτζετ κλπ).

Παρ’ όλα αυτά, ο κόουτς Αγγέλου δεν αφήνει τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος και κάνει όλη την προεργασία που κάνει ένας προπονητής στην off-season, συντονίζοντας όλες τις παραμέτρους για την επόμενη ημέρα.

Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με το allaboutaris.com, είναι πολύ πιθανόν να ξεκαθαρίσει το αν ο Έλληνας προπονητής θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία τη νέα σεζόν, καθώς θα υπάρξει συνάντηση με τον Δημήτρη Γουλιέλμο. Μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό το κομμάτι, ο Βαγγέλης Αγγέλου θα συνεχίσει το έργο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα