Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ανθρώπου στη θάλασσα στην περιοχή του αεροδρομίου "Μακεδονία" (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στον Θερμαϊκό Κόλπο, ύστερα από το σήμα κινδύνου για άνθρωπο στην θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Συμφώνα με τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, χθες δέχθηκε κλήση πως ένας άνθρωπος βρίσκεται στη θάλασσα στην περιοχή του αεροδρομίου. Ωστόσο, όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ξανά με το άτομο, που έκανε την αναφορά, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στη ευρύτερη περιοχή προς αναζήτηση του ανθρώπου, που φέρεται να βρισκόταν στη θάλασσα.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, η πληροφορία παραμένει ανεπιβεβαίωτη.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά μέχρι και αυτή την ώρα διεξάγονται έρευνες τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά από το Λιμενικό, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και εθελεντές.

Η ΕΟΔ αναφέρει τα εξής, σε ανάρτησή της στο Facebook: «Χθες το βράδυ στις 19.45 η ΕΟΔ ενημερώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για σήμα κινδύνου στην θαλάσσια περιοχή του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα για άνθρωπο στη θάλασσα. Από τις λιμενικές αρχές ζητήθηκε η συνδρομή μας με την ανταπόκρισή μας να είναι άμεση. Η ΕΟΔ επιχείρησε μέχρι αργά το βράδυ με ένα διασωστικό σκάφος και δύο ομάδες παράκτιας έρευνας. Οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουν αποτέλεσμα».

Δείτε τις φωτογραφίες από τις έρευνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα