Διπλό "χτύπημα" για ΠΑΟΚ στο φινάλε των μεταγραφών με Κουρμπέλη και Μουλέν

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Τιμπό Μουλέν, τη στιγμή που ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Ο 28χρονος άσος έρχεται από την Λέγκια με τον

Δικέφαλο να δίνει ένα σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσει. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα για τριετές συμβόλαιο, ενώ ΠΑΟΚ και Λέγκια έχουν συμφωνήσει και στο ποσό αγοράς (1.000.000 ευρώ, με την πολωνική ομάδα να έχει απορρίψει πρόταση της Κλαμπ Μπριζ ύψους 750.000 ευρώ πριν λίγες μέρες), μαζί με ορισμένα μπόνους (ίσως και ποσοστό μεταπώλησης).

Απομένουν οι... υπογραφές στο συμβόλαιο του 28χρονου Γάλλου μέσου,ο οποίος θα κλείσει έναν κύκλο περίπου 1,5 έτους στη Λέγκια με 71 ματς και έξι γκολ.

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής υπήρξε και με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος αμφιταλαντεύτηκε, αλλά όλα δείχνουν ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στην ομάδα.

Η προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού εκτός από χρήματα (περίπου 1,5 εκ.ευρώ) αφορά και έμψυχα ανταλλάγματα, όπως αναφέρει το sdna.gr. Οι "πράσινοι" θα αποκτήσουν τους Κωνσταντινίδη-Κάτσε με συνιδιοκτησία 50-50 ενώ ο Μυστακίδης με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ θα μείνει ένα ποσοστό μεταπώλησης στον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα