Τι ισχυρίζεται ο Στέλιος Διονυσίου για το τροχαίο - Οι δηλώσεις του λίγα λεπτά πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα (VIDEO)

Μετά την σύλληψή του, ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου απέδωσε το χθεσινό περιστατικό σε μια αδιαθεσία που τον ανάγκασε να αναζητήσει εσπευσμένα νοσοκομείο.

Εξω από το Α.Τ Αμπελοκήπων, όπου κρατήθηκε, ο κ. Διονυσίου ανέφερε:

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα τα πούμε όταν τελειώσει η περιπέτεια. Ενιωσα μια ξαφνική αδιαθεσία, και ήθελα να πάω στο νοσοκομείο, δεν με αφήνανε να περάσω», είπε ο τραγουδιστής που όπως ανέφερε «δεν χτύπησε κανέναν αστυνομικό».

Το περιστατικό συνέβη χθες στις 16:40 όταν ο τραγουδιστής επιχείρησε να περάσει την απαγορευτική κορδέλα

που είχε τοποθετήσει η Αστυνομία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Δορυλαίου, στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τροχονόμοι που ήταν σε υπηρεσία στο συγκεκριμένο σημείο τον εμπόδισαν, ωστόσο ο κ. Διονυσίου έκοψε την κορδέλα και επιχείρησε να περάσει. Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.

Στη συνέχεια, ο κ. Διονυσίου κινήθηκε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέπτη του ελαφρά έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο αστυνομικός κατέθεσε μήνυση εναντίον του τραγουδιστή, ο οποίος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης εναντίον οργάνων της τάξης.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα