Συλλήψεις για κλοπές σε Σέρρες και Κατερίνη

Στα χέρια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και Κατερίνης βρίσκονται από χθες τρίτα άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα:

Συνελήφθη χθες (9-9-2017) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας 26χρονος Έλληνας, διότι νωρίτερα, κινούμενος με μοτοσυκλέτα,

προσπάθησε να αφαιρέσει τις τσάντες από δύο πεζές γυναίκες, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε ένα κατάστημα και αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον 31χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος. Επιπλέον, κατασχέθηκε η παραπάνω μοτοσυκλέτα.

• Επίσης, το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 25χρονος Έλληνας, διότι νωρίτερα, αφαίρεσε από παγκάρι παρεκκλησίου μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.

Τέλος, χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών, μία 15χρονη Ελληνίδα, διότι νωρίτερα μαζί με συνεργό της, προσπάθησαν να μπουν παράνομα σε σπίτι με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον 72χρονο ιδιοκτήτη της οικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα