Ξέσπασε η Φαίη Μαυραγάνη για όσα γράφτηκαν για την πρεμιέρα της

Η Φαίη Μαυραγάνη έκανε πρεμιέρα το χθες στο Epsilon με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει”, κάνοντας μάλιστα υψηλή τηλεθέαση σημειώνοντας μέσο όρο 17,5%, ενώ για μία ώρα κατέγραψε ποσοστό 24,9%!

Μια αναφορά της δημοσιογράφου σε ένα δυσάρεστο γεγονός, όμως, στην έναρξη της εκπομπής, έγινε αφορμή για να γραφτούν μια σειρά από δημοσιεύματα -κάποια εξ αυτών μιλούσαν για «μαύρη πρεμιέρα».

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook,

λοιπόν, η Φαίη Μαυραγάνη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έγραψε τα εξής:

«Συνήθως δεν ασχολούμαι αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να πω σε ορισμένους αγαπητούς συναδέλφους ότι δεν είχα καμία «μαύρη» πρεμιέρα. Ένιωσα την ανάγκη στις 5:30 το πρωί που ξεκινήσαμε να πω ότι παρά τα προβλήματα αυτό που αξίζει είναι η υγεία μας και το λέω επηρεασμένη από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος. Αυτό κ τίποτε παραπάνω. Πως εξήχθησαν συμπεράσματα περί μαύρης πρεμιέρας κλπ, που πυροδότησαν και σχόλια του καθενός από κάτω για το ακατάλληλο του χρώματος του φορέματος δεν ξέρω, να πω όμως ότι η απώλεια αφορά έναν νέο άνθρωπο, συγγενικό πρόσωπο δικού μου συγγενή που εγώ όμως σχεδόν δεν γνώριζα. Αυτό αγαπητοί συνάδελφοι και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα