Σούλας σε Γιαννούλη: Ο Δ. Κορδελιού - Ευόσμου και η ΠΚΜ αντιμετώπισαν από κοινού το πρόβλημα της δυσοσμίας

Απάντηση στα όσα είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος κατηγόρησε τη διοίκηση της Περιφέρειας για απραξία στο θέμα της δυσοσμίας της Δυτικής Θεσσαλονίκης, δίνει με δήλωσή του ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του ο κ. Σούλας αναφέρει:

«Ας μη χρησιμοποιεί για προεκλογικούς λόγους ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και την

αγωνία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Αντιθέτως, η καλή συνεργασία του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας -η οποία και χρηματοδότησε την προγραμματική σύμβαση με το ΑΠΘ- απέδωσε άμεσα αποτελέσματα για τον εντοπισμό της πηγής της δυσοσμίας. Ξεκαθαρίζω με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντιμετώπισαν από κοινού, με την ανάλογη σοβαρότητα το πρόβλημα και με καλή συνεργασία έδωσαν άμεσες λύσεις. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία των δηλώσεων μου διαστρεβλώνει και παραποιεί τα λεγόμενα μου και την αλήθεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα