Γ. Μυλόπουλος: Αν η ΝΔ δεν καταδικάσει τον κ. Ταχιάο, τον χρεώνεται

Να καταδικάσει τη συμπεριφορά του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου, ζητά από τη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM».

Ο ίδιος αναφέρεται στο περιστατικό που συνέβη την

Πέμπτη κατά τη διάρκεια κοινής τους παρέμβασης σε εκπομπή του «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

«Έγινε ένα σοβαρότατο επεισόδιο ανάμεσα στον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο Θεσσαλονίκης, τον εκλεκτό της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι τυχαίο πρόσωπο ο κ.Ταχιάος, δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του. Η χυδαία συμπεριφορά του και η βίαιη φραστική επίθεση απέναντί μου, δεν είναι ένα μεμονωμένο προσωπικό γεγονός "ο Νίκος τα έχωσε στον Γιάννη", είναι ένα μεγάλης σημασίας πολιτικό γεγονός, διότι ο κόσμος βλέπει τη συμπεριφορά Ταχιάου και βγάζει συμπεράσματα για το κόμμα της ΝΔ. Περιμένει κανείς η ΝΔ να τον απομονώσει, γιατί αν δεν το πράξει τον χρεώνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλόπουλος.

«Με κάποιον τρόπο η ΝΔ πρέπει να αποκαταστήσει τα πράγματα, διότι αν δεν το κάνει, τότε ο κόσμος θα πιστεύει ότι όλοι στη Νέα Δημοκρατία είναι σαν τον Ταχιάο», όμως, «δεν μίλησε χθες σαν Νίκος Ταχιάος, μίλησε σαν ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ στις εκλογές, άρα θα ήθελα η ΝΔ με κάποιον τρόπο να απομονώσει αυτή τη συμπεριφορά, αλλιώς την υιοθετεί».

Έπειτα, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό εξέφρασε μέσα από το «Πρακτορείο FM» την ανάγκη «το μετρό να μην γίνει αντικείμενο της προεκλογικής σύγκρουσης ενόψει των επερχόμενων δημοτικών, περιφερειακών, ευρωεκλογών και αργότερα εθνικών εκλογών», καθώς «είναι ένα ταλαιπωρημένο έργο, είναι ένα μεγάλο δημόσιο έργο το οποίο έχουν αγκαλιάσει όλοι Θεσσαλονικείς ανεξάρτητα τι ψηφίζουν και υποστηρίζουν και γι’ αυτό πρέπει να μείνει έξω από τις αντιπαραθέσεις, μακριά από κάθε κομματική και πολιτική εκμετάλλευση και κάθε προεκλογική αντιπαράθεση».

«Ο υποψήφιος της ΝΔ επέλεξε να κάνει φιγούρα χτυπώντας το μετρό που τελειώνει και ολοκληρώνεται» παρατήρησε, εκτιμώντας ότι «το μετρό φαίνεται ότι κάποιους τους πονάει πολύ, -διότι ο κ. Ταχιάος βγήκε εκτός εαυτού, όταν συζητούσαμε το μετρό και έκανε και τη χυδαία φραστική επίθεση εναντίον μου- γιατί φαίνεται ότι τους ενοχλεί πως το μετρό προχωράει και ότι ο κόσμος που θέλει να γίνει το μετρό της Θεσσαλονίκης ξέρει ποιοι είναι αυτοί που το καθυστέρησαν, ποιοι είναι αυτοί που το σταμάτησαν και ποιοι είναι αυτοί που τώρα το πολεμούν», τόνισε ο κ. Μυλόπουλος.

«Κ. Νοτοπούλου: Η στάση Ταχιάου αντιστοιχεί σε σεσημασμένους της ακροδεξιάς»

Το περιστατικό σχολίασε και η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου μέσα από το "Πρακτορείο FM".

«Ο αέρας μιας τηλεοπτικής εκπομπής έκανε τις μάσκες να πέσουν από πολύ νωρίς», δήλωσε η κα Νοτοπούλου για να επισημάνει πως: «Σε ό,τι με αφορά εγώ δεν πρόκειται να κυλιστώ στη λάσπη στην προεκλογική εκστρατεία. Οφείλουμε όλοι απέναντι σε τραμπουκισμούς, στην καφρίλα -γιατί περί αυτού πρόκειται- να προτάξουμε τον πολιτικό πολιτισμό. Όλα έχουν ένα όριο και να πω την αλήθεια, η πολιτική αντιπαράθεση μπορεί να είναι σκληρή αλλά ύβρεις δεν επιτρέπονται. Στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα χθες γιατί αυτή η στάση νομίζω ότι αντιστοιχεί σε σεσημασμένους της ακροδεξιάς. Δεν θα επιτρέψουμε να κυλιστεί ο πολιτικός διάλογος της επόμενης περιόδου στο επίπεδο αυτό. Σε ό,τι με αφορά θα είμαι κάθετη και πολύ σκληρή».

Keywords
Τυχαία Θέματα