Με τον Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Μωυσίδης

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Μωυσίδη, συναντήθηκε σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως υπογράμμισαν και οι δύο πλευρές, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Είχαμε αυτή τη συνάντηση με τον κ. Μωυσίδη και την ομάδα του, είχαμε μια μακρά και ζεστή συζήτηση. Σε πάρα πολλά πράγματα έχουμε σύμπτωση απόψεων, του ευχήθηκα καλή επιτυχία για τις εκλογές,

γιατί άνθρωποι σαν τον κ. Μωυσίδη είναι χρήσιμοι στην κοινωνία"

Πρόσθεσε επίσης, αναφερόμενος στον κ. Μωυσίδη πως "λόγω του επαγγέλματός του είναι πολύ σημαντικό που έχει μια ευρεία αντίληψη για την τήρηση του νόμου. Μακάρι να πάει καλά".

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος της πόλης, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών στη Ροτόντα, στο ΑΠΘ και τόνισε πως αυτά τα ζητήματα χωρίς αστυνόμευση και αλλαγή του θεσμικού πλαισίου δεν γίνονται.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μωυσίδης διετέλεσε Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκηςγι' αυτό και μίλησαν εκτενώς για θέματα ασφάλειας και ευταξίας.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μωυσίδης ευχαρίστησε τον Γιάννη Μπουτάρη για την "εγκάρδια" όπως τη χαρακτήρισε υποδοχή και δήλωσε:

"Είχαμε μια πολύ παραγωγική συζήτηση σε θέματα, όπως αναφέρθηκε και ο δήμαρχος, ασύλου, ασφάλειας των πολιτών, τουρισμού, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τουρισμός".

Υπογράμμισε μάλιστα πως η προσπάθεια της διοίκησης Μπουτάρη στον τουρισμό της Θεσσαλονίκης υπήρξε καλή και πως πρόθεση του είναι τη διευρύνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα