Σε... περιπέτειες ο Ηρακλής, σε τροχιά ανόδου ο Απόλλων Λάρισας

Ο Ηρακλής υπέστη άλλη μία ήττα, με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας, συνεχίζοντας την πολύ κακή πορεία του και έχοντας "μπλέξει" πλέον σε περιπέτειες βαθμολογικά.

Στον αντίποδα, οι Λαρισαίοι παρέμειναν στην δεύτερη θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου, έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 3η Παναχαϊκή.

Στην αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League που διεξήχθη

στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, μία φάση αρκούσε στους γηπεδούχους για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι Θεσσαλοί με σκόρερ τον Μπραμπίγια στο 76ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πέτυχαν το μοναδικό γκολ του αγώνα που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Με το τρίποντο αυτό ο Απόλλων Λάρισας σκαρφάλωσε στους 39 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου στην Κρήτη από τον Εργοτέλη μείωσε την απόσταση από την πρώτη θέση στους πέντε βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλονικείς έπεσαν στην 10η θέση της βαθμολογίας και πλέον έχουν "μπλέξει" για τα καλά, αφού κινδυνεύουν ακόμα και με αγωνιστικό υποβιβασμό, καθώς απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Τασιούλης, Λίταινας, Λουκάο (90' Κοντοές), Ράμος, Χαντζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια (82' Γκουτρουμπής).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Καχριμάν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης (78' Ρόβας), Μουνιόθ, Καζναφέρης, Ντούνης (70' Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Παυλίδης (58' Νιαμπούγιου), Μπορίκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα