Στην Αθήνα με Τσιτσιπά το φετινό Davis Cup

Η Ελλάδα θα διοργανώσει τους αγώνες του Group III της Ευρωαφρικανικής ζώνης στο Davis Cup, όπου θα συμμετάσχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα που ξεκινάει στις 9/9/2019 και η αποστολή θα απαρτίζεται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Απόστολος

Τσιτσιπάς με εθνικό προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και εκπρόσωπο-συντονιστή από το ΔΣ της ΕΦΟΑ τον αναπληρωτή έφορο αγωνιστικού Διονύση Κοντονή.

Η Ελλάδα αγωνίζεται στο Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, στο οποίο συμμετέχουν άλλες οκτώ ομάδες: η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, η Εσθονία, η Λετονία, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, το Μαυροβούνιο και η Πολωνία.

Η διοργάνωση θα γίνει στο Tatoi Club, όπου πραγματοποιήθηκε και το Fed Cup το 2018.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζοντας ολόκληρη την οικογένεια του ελληνικού τένις, θέλω να ευχαριστήσω την διεθνή ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της στην ΕΦΟΑ και είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη. Δύο συνεχόμενα χρόνια αναλαμβάνουμε παγκόσμιες διοργανώσεις, γεγονός που πιστοποιεί την αγάπη και εκτίμηση προς την ΕΦΟΑ. της διεθνούς οικογένειας του τένις. Άλλη μια φορά ο Γιάννης Μυτιληναίος φιλοξενεί γενναιόδωρα στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club τις εθνικές μας ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα