Φρίκη στις ΗΠΑ – Έκλεισαν την κόρη τους σε κλουβί και τη βασάνισαν μέχρι θανάτου

Μια φρικιαστική υπόθεση εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ με πρωταγωνιστές μια ολόκληρη οικογένεια που είχε μετατρέψει τα παιδιά της σε σκλάβους και τα βασάνισε μέχρι θανάτου.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης η Sun, όλα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο σε περιοχή κοντά στη Σαβάνα της Τζόρτζια, με τα στοιχεία που που παρουσιάστηκαν στις δίκες να είναι σοκαριστικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στις δίκες, τα δύο παιδιά βασανίστηκαν μέχρι θανάτου με τη βοήθεια

κι άλλων συγγενών τους.

#BREAKING: Effingham Co. S.O. charges 5 people in death of Mary Crocker with felony murder. They’re still investigating her brother, Elwyn Crocker Jr’s, death. pic.twitter.com/iYte96YXgz

Wright Gazaway (@wgazawayWTOC) 28 Ιανουαρίου 2019

Ειδικά για τη 14χρονη Mary Crocker αποκαλύφθηκε ότι την είχαν κλεισμένη και γυμνή σε ένα κλουβί και την τάιζαν με αποφάγια, ενώ τη χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβα. Συχνά, την ξυλοκοπούσαν επειδή δεν είχε κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε στις 20 Δεκεμβρίου θαμμένο κοντά στο τροχόσπιτο της οικογένειας.

Οι αρχές ανακάλυψαν και το πτώμα του αδερφού της, Elwyn “JR” Crocker Jr, ο οποίος ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος.

Και τα δυο παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο και η οικογένεια υποστήριζε ότι έκαναν μαθήματα κατ’ οίκον και γι’ αυτό δεν τα αναζήτησε κανείς.

Πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας βρίσκονται αντιμέτωπα με κατηγορίες για ανθρωποκτονία: Οι γονείς τους, ο θείος τους, η γιαγιά τους και ένας φίλος της.

Αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε πως η Mairy ζούσε μονίμως σε κλουβί. Την είχαν δεμένη και πολύ συχνά την ξυλοκοπούσαν. Το κορίτσι ήταν αποστεωμένο από την πείνα και οι κλειδώσεις της είχαν πρηστεί, σύμφωνα με τη Sun. Σύμφωνα με τις αρχές, στο φαγητό που έδιναν συνήθως στην κόρη τους, τοποθετούσαν ή πάρα πολύ ξύδι ή βελόνες (ώστε να μην μπορεί να το φάει.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως τα έκαναν όλα αυτά επειδή δεν έκανε τις δουλειές του σπιτιού και ήταν άτακτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα