Σ. Αναστασιάδης: Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα

Για την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον Μακεδονικό, αλλά και για το ακυρωθέν γκολ που σημείωσε ο Ηρακλής μίλησε αμέσως μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Αναστασιάδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή:

«Ένα αποτέλεσμα σήμερα το οποίο δεν είναι καλό για εμάς, δεν θα ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες, θεωρώ ότι δεν ήταν δίκαιο

το να χάσουμε αλλά δε παύει το αποτέλεσμα να είναι αυτό που είναι. Δεν πρέπει να ψάξουμε δικαιολογίες, θα πρέπει να ανασυνταχτούμε και να δούμε ότι έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια, τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε. Είμαστε σε πλεονέκτημα ακόμα με τον Άρη Παλαιοχωρίου και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε για να το διευρύνουμε».

Για το ακυρωθέν γκολ: «Δε γνωρίζω το λόγο που ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, βέβαια δημιουργήσαμε κάποιες ακόμα ευκαιρίες που μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα αλλά δε το καταφέραμε. Ο Μακεδονικός θεωρώ ότι μας κέρδισε χωρίς καμία σχεδόν ευκαιρία μετά από ένα κόρνερ, θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε την επόμενη μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα