Ήττα του Ηρακλή από τον Μακεδονικό και "πτώση" από την κορυφή

Ο Ηρακλής ηττήθηκε με 1-0 από τον Μακεδονικό εκτός έδρας και "έπεσε" από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ηρακλή μέσα στο 2018 και ήρθε έπειτα από 77 ημέρες που οι "κυανόλευκοι" ήταν αήττητοι. Ο Αρης Παλαιοχωρίου, προσπέρασε εκ νέου την ομάδα του Σάκη

Αναστασιάδη στον πίνακα της βαθμολογίας και βρίσκεται στην κορυφή με τον "Γηραιό" στην δεύτερη θέση (σ.σ. ο Ηρακλής έχει έναν αγώνα λιγότερο, καθώς έχει κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό).

Ο Αντωνιάδη με κεφαλιά από κοντινή απόσταση πέτυχε το γκολ της νίκης στο 34ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Ηρακλής, στην καλύτερή του στιγμή, τρία λεπτά αργότερα, σκόραρε με τον Ρόβα, όμως το γκολ ακυρώθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρηση Δραγούση, ως επιθετικό φάουλ.

Η σύνθεση του Ηρακλή (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας , Α. Αθανασίου (80΄ Α. Αθανασίου), Παναγιωτούδης (51΄ Ντε Σμεντ), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (76΄ Μεντί), Ρόβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα