ΠΑΟΚ: Δεν προπονήθηκαν Πέτεγουεϊ και Κατσίβελης - Η αποστολή για τα φιλικά με Κύμη

Με διπλή προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (26/4). Το πρωί, οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν βάρη και το απόγευμα προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του “PAOK Sports Arena”, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δίνει έμφαση στην τακτική.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK FC Official

Store

Εκτός προπόνησης έμειναν για προληπτικούς λόγους ο Terran Petteway λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα και ο Δημήτρης Κατσίβελης λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Οι δύο παίκτες, πάντως, θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Χαλκίδα για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Κύμη.

Ο μόνος παίκτης που δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα είναι ο Δημήτρης Καραμανώλης, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι:

Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones. Η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για την Χαλκίδα το πρωί της Παρασκευής.

Το πρώτο φιλικό, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Παρασκευής (19:00), θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα κεκλεισμένων των θυρών. Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18:30) του Σαββάτου στο Αλιβέρι και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήθελε να δώσει η ομάδα αυτά τα φιλικά προκειμένου να παραμείνει η ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά από το μεγάλο διάστημα της διακοπής, εν όψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Basket League και των πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα