Ο ΟΦΗ συνέτριψε τον Παναιγιάλειο με 7άρα και θέλει έναν βαθμό για την άνοδο (VIDEO)

Ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός και διέσυρε με το εμφατικό 7-0 τον Παναιγιάλειο στο "Γεντί Κουλέ" για την 28η αγωνιστική της Football League.

Οι Κρητικοί, πλέον, χρειάζονται μόλις έναν βαθμό ακόμη στα τέσσερα ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο στη Super League.

Τρία γκολ

πέτυχε ο Μάνος στη σημερινή σαρωτική εμφάνιση του ΟΦΗ, φτάνοντας έτσι τα 22 στη φετινή Football League. Ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ της σεζόν αποβλήθηκε από το παιχνίδι στο 89΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ παρέμεινε στην κορυφή με τον Άρη να τον ακολουθεί με 1 βαθμό λιγότερο στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι Κρητικοί έφτασαν τις 21 νίκες και τα 68 γκολ ενεργητικό. Πέρα από το χατ-τρικ του Μάνου, τα άλλα τέσσερα τέρματα στον αγώνα πέτυχαν οι Κοέλιο και Ντίνας, σκοράροντας από δύο φορές ο καθένας.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Βαφέας, Μαχαίρας (66' Φαζός), Κοέλιο (74' Παπατόλιος), Πουρτουλίδης, Ντίνας (62' Τοπούζης), Μάνος, Περογαμβράκης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας (46' Κόκκορης), Γραμματίκας, Βλάχος, Σμίλτος (60' Δοξάκης), Σακελλαρόπουλος, Χαρίτος (70' Χαρίτος), Τζανουλίνος, Πολιανίδης, Ζαφειράκης, Σταματής.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα