Η Κυβέρνηση καταστρέφει αθώα παιδιά - Η κοινωνία αντιστέκεται γιατί είναι υγιής

Του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου

Είναι η ώρα να μιλήσουμε καθαρά και χωρίς μισόλογα. Είναι η ώρα που πρέπει να ζητήσουμε από την Κυβέρνηση να μας πεί ξεκάθαρα εάν είναι με τα παιδιά ή εάν είναι με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Είναι η ώρα να μας πεί και η Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα γιατί στρέφονται ευθέως εναντίον των παιδιών. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να καταστρέψουν αθώα παιδιά για να ικανοποιήσουν μια μικρή εκλογική πελατεία ή κάποιοι άλλοι για να αγρεύσουν ψήφους από μια μικρή εκλογική πελατεία.

Είναι η ώρα να μας απαντήσουν

αυτοί που τάχα υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ολίγων, να μας πούν, ποιος θα υπερασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών και ποιος έχει το δικαίωμα να εφαρμόσει στα παιδιά και για τα παιδιά ένα ιδιότυπο παιδομάζωμα.

Είναι ωρα να μας πούν όχι οι προοδευτικοί αλλά οι χαλασμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και του οποιουδήποτε κόμματος ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να κακουργήσουν εναντίον των παιδιών.

Με όση κατανόηση και εάν θέλει να δεί κανείς μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων, η κατανόηση αυτή έχει όρια. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν δικαιούμεθα τα πάντα σε αυτή τη ζωή.

Και εάν κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν τα πάντα στον εαυτό τους ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να κάνουν τα πάντα στους άλλους και μάλιστα στα παιδιά.

Αυτά τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην ζωή, στην ομαλή ανάπτυξη, στην ψυχική και την ψυχολογική τους ισορροπία.

Αυτοί που θα ψηφίσουν ένα τέτοιο νομοσχέδιο θα έχουν το δικαίωμα να εορτάσουν αύριο «Την παγκόσμια ημέρα για το παιδί;» Αυτοί που θα κακουργήσουν εναντίον τους, μετά θα εορτάσουν το κακούργημα τους.

Διαχρονικά και παγκόσμια η οικογένεια συνίσταται από τον γάμο ανδρός και γυναικός.

Σχέσεις υπάρχουν πολλές, ακόμη και με ζώα, γάμος όμως είναι ένας και μόνον αυτός που διαχρονικά και παγκόσμια έχει θεσπισθεί και εκφράζεται με το ρητό του αρχαίου νομικού, του Κελεστίνου.

Όσοι νομίζουν ότι αυτά ξεπεράστηκαν, φανερώνουν πόσο ρηχοί και επιπόλαιοι είναι. Άνθρωποι του φαίνεσθαι και όχι της ουσίας και της σκέψης.

Έχω στα αρχεία μου την κραυγή ενός παιδιού από τον Καναδά που μεγάλωσε σε ομόφυλο ζευγάρι και κραυγάζει: «Σώστε τα παιδιά από ένα τέτοιο γεγονός».

Είναι κατάπτωση για την Βουλή των Ελλήνων να έχει σήμερα βουλευτές με τόσο χαμηλό ήθος, με τόση λαγνεία για την εξουσία, με τόσο αμοραλισμό. Κάποιοι νομίζουν ότι η ιστορία ξεκινάει από αυτούς.

Η ιστορία έχει ξεκινήσει προ πολλού και κάτι τέτοιους τύπους θα τους προσπεράσει και θα τους αφήσει πίσω. Όσοι αυτοβαπτίζονται προοδευτικοί γιατί ψηφίζουν νόμους εξανδραποδισμού των ανθρώπων προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους και και μόνο.

Όσοι με τόση ευκολία κολλούν την ρετσινιά του συντηρητικού σε όσουν υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια των παιδιών και την φυσιολογική τους εξέλιξη δείχνουν πόσο εγκληματικά φασιστική είναι η νοοτροπία τους.

Δεν είναι κύριοι βουλευτές η κοινωνία μας που δεν είναι ώριμη για να αποδεχθεί μια τέτοια νομοθεσία. Η κοινωνία αντιστέκεται γιατί είναι υγιής, γιατί δεν έχει παράδειγμα τους αποτυχημένους και χρεωκοπημένους οικογενειακά ανθρώπους, αλλά γιατί αν ωριμάσει και φθάσει στο σημείο να αποδεχθεί μια τέτοια νομοθεσία θα έχει σαπίσει.

Αντισταθείτε λοιπόν και μην σκύβετε το κεφάλι, μην φοβάσθε τους ανθρώπους του τίποτα. Η ευθύνη όλων είναι ιστορική. Ένας τέτοιος νόμος κλείνει το μάτι στους παιδεραστές και στους πάσης φύσεως αρρωστημένους ανθρώπους.

Είναι σημαντικό να καταλάβει η κ. Φωτίου ότι μια Κυβέρνηση δεν είναι προοδευτική γιατί «εκσυγρονίζει» τα κολαστήρια των παιδιών και από την Σκύλλα τα στέλνει στην Χάρυβδη, αλλά όταν τα καταργεί και δημιουργεί προϋποθέσεις για το φυσιολογικό μεγάλωμα των παιδιών.

Η Κυβέρνηση εάν συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση θα δικαιώσει τα όσα είπε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα