ΝΔ: Σε ένα κράτος δικαίου η πολιτική κρίση δεν ποινικοποιείται

Συνέχεια στη σφοδρή κόντρα του με την κυβέρνηση με αφορμή τη μήνυση του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, κατά της της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Ζαχαράκη, δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε νέα της ανακοίνωση η Πειραιώς απαντά σε αυτή που εξέδωσε νωρίτερα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την υπόθεση.

Κώστας Βαξεβάνης

δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ο βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης. Σε ένα κράτος δικαίου η πολιτική κρίση δεν ποινικοποιείται. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία η αστυνομία να επιχειρεί να συλλάβει την εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης", σημειώνει στην ανακοίνωσή με την οποία απαντά στο υπουργείο Προστσίας του Πολίτη της η Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία έκανε λόγο "πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού" με αφορμή τη μήνυση, η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη ΝΔ καθώς και η τοποθέτηση του κ. Βαξεβάνη αναφορικά με την υπόθεση.

Η νέα ανακοίνωση της ΝΔ:

Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ο βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης. Σε ένα κράτος δικαίου η πολιτική κρίση δεν ποινικοποιείται. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία η αστυνομία να επιχειρεί να συλλάβει την εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υ.Γ. Παραπέμπουμε την κ. Γεροβασίλη σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτό ο “ιδιώτης” Βαξεβάνης πανηγυρίζει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με όλη την παρέα του Μαξίμου"

Keywords
Τυχαία Θέματα