Κρήτη: Ο πρώην παρέδωσε τη νύφη στον νυν!

Ένα ζευγάρι Σουηδών επέλεξε φέτος το νησί της Κρήτης και συγκεκριμένα το χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου, προκειμένου να ενωθεί με τα ισχυρά δεσμά του γάμου.

Συγγενείς και φίλοι από τη Σουηδία, είχαν φτάσει στην πλατεία του χωριού για να διασκεδάσουν. Μεταξύ των προσκεκλημένων, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα παιδιά τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού, από προηγούμενους γάμους τους, που έδειχναν αρκετά χαρούμενα για το γεγονός.

Εκεί, έκαναν μια

χαρούμενη γιορτή τραγουδώντας και διασκεδάζοντας. Στη συνέχεια, ήρθε η στιγμή που όλοι μαζί κατευθύνθηκαν σε παρακείμενη βίλα, που είχε ενοικιάσει το ζεύγος, για την τελετή.

Όλα ήταν έτοιμα για το μυστήριο. Η νύφη έφτασε στο σημείο με έναν κύριο να την κρατάει από το μπράτσο και να την παραδίδει στον νέο της σύζυγο. Δεν την παρέδωσε ούτε ο πατέρας της, ούτε ο αδελφός της, ούτε κάποιος άλλος συγγενής της. Όπως αναφέρουν τα Ρεθυμνιώτικα Νέα, ο πρώην σύζυγος της ήταν αυτός που την παρέδωσε στον γαμπρό δίνοντας τις κατάλληλες ευχές και συμβουλές.

Πρόκειται φυσικά για μοναδικό περιστατικό για τα δεδομένα του μικρού χωριού τη Κρήτης και οι κάτοικοι έμειναν έκπληκτοι στο άκουσμα της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα