Γ. Καλαντζής: Ο κ.Τσίπρας θα πάει σε εκλογές πριν έρθουν τα νέα μέτρα

Μπορεί κυβερνητικά στελέχη να επιμένουν ότι η επικαιροποιημένη συμφωνία δεν έχει νέα μέτρα, ωστόσο ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Καλαντζής έχει αντίθετη άποψη.

«Δεν είναι ψηφισμένα όλα, έχει και νέες δεσμεύσεις. Γι’ αυτό και θα έρθει στη Βουλή να ψηφιστεί, αλλιώς δεν θα το έφερναν» τόνισε στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή,

στον ΣΚΑΪ.

«Έχει και ψιλά γράμματα μέσα η νέα συμφωνία, που συνήθως κρύβουν μεγάλες αλήθειες» υπογράμμισε ο κ. Καλαντζής, ενώ για την «καθαρή έξοδο» τόνισε ότι «το αφήγημα του κ. Τσίπρα τελειώνει και θα προκηρύξει εκλογές. Είναι το τρίτο μνημόνιο που ψήφισε αυτός, βγαίνει από το μνημόνιο που έφερε ο ίδιος. Αλλά ουσιαστικά δεν βγαίνεις από το μνημόνιο όταν χρωστάς. Βγαίνεις με περικοπές στις συντάξεις; Βγαίνεις με μείωση στο αφορολόγητο; Βγαίνεις όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις τίποτα; Θα βγει και πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, όπως έκανε το 2015, πριν καταλάβει τα μέτρα ο ελληνικός λαός».

Ο κ. Καλαντζής αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό, προειδοποιώντας την κυβέρνηση: «Εάν δεν αλλάξουν την ταυτότητα το θέμα της εθνότητας, ότι είναι Μακεδόνες, αν δεν απαλειφθεί αυτό, μην τολμήσουν να φέρουν συμφωνία στη Βουλή. Όνομα ας πάρουν όποιο θέλουν, η ενότητα έχει σημασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα