Φάνης Τουτζιάρης: Αυτονόητο ότι τα χρέη πρέπει να πάνε στον Παπαθανασάκη

Ο βετεράνος άσος του Ηρακλή και μέλος του δ.σ. της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Φάνης Τουτζιάρης, μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας, την επόμενη ημέρα αλλά και την επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Για τις κινήσεις για την επόμενη μέρα: «Στον άμεσο σχεδιασμό είναι η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ, προκειμένου στη συνέχεια να γίνει η ίδρυση της νέας ΠΑΕ. Γι’ αυτό κάνουμε και έκκληση στον κόσμο για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να στηριχθεί η ομάδα.

Έχουμε και την κρίσιμη συνάντηση με τον Υπουργό την Τρίτη, προκειμένου να ξέρουμε ποιες υπουργικές αποφάσεις ισχύουν. Ο κόσμος μπορεί να βάλει μία πρώτη βάση (σ.σ. μιλάω για οικονομικά θέματα), ώστε η ομάδα να πορευθεί με τη νέα ΠΑΕ. Ο Ηρακλής έχει τραβήξει τα πάνδεινα, ζώντας δύο υποβιβασμούς. Ο Ηρακλής έχασε πολλά πράγματα με τον περσινό υποβιβασμό και όχι μόνο οικονομικά. Νομίζω, λοιπόν, ότι μας χρωστάει πολλά η Πολιτεία».

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας: «Για τη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής σφύζει από υγεία. Είναι μηδενικό το παθητικό της ομάδας της φετινή χρονιά. Όταν, όμως, δημιουργείται μία ανώνυμη εταιρία μπαίνουν πολλά νέα πράγματα. Μπαίνει η εφορία, μπαίνει το ΙΚΑ. Ο κόσμος θα δείξει αν μπορεί να στηρίξει την ομάδα από μόνος του ή αν θα πρέπει να έρθει μία ομάδα ανθρώπων».

Για την τεχνική ηγεσία που θα υπάρχει τη νέα σεζόν: «Ακόμα δεν έχει βγει η χρονιά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το προπονητικό τιμ. Λογικό είναι να υπάρχει σχεδιασμός, κάποιοι παίκτες θα είναι ικανοί να μείνουν και κάποιοι όχι. Νομίζω ότι η συνέλευση της ερχόμενης Πέμπτης είναι πολύ κρίσιμη. Πρέπει να έρθει όλος ο κόσμος και να πει πώς θέλει να πορευθεί η ομάδα».

Για το αν έχουν γίνει επαφές με πιθανούς επενδυτές: «Για να έρθει κάποιος επενδυτής, πρέπει να ξέρει τι υφίσταται στην ομάδα. Πρέπει να έχει όλα τα στοιχεία και όλα τα εχέγγυα και να μην υπάρχουν… κρυφά πράγματα του παρελθόντος. Γιατί να αναλάβουμε εμείς τα χρέη του παρελθόντος, όταν η Παναχαϊκή δεν ανέλαβε τίποτα; Είναι αυτονόητο ότι τα χρέη πρέπει να πάνε στον Παπαθανασάκη. Θα υπάρξει εν μέρει μία αποκατάσταση της αδικίας».

Για την ομάδα που πιστεύει ότι θα κατακτήσει αύριο το Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Λίβερπουλ έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ δεν έχει την ιδανική άμυνα. Νομίζω ότι και η άμυνα της Λίβερπουλ διορθώθηκε μετά και την απόκτηση του παίκτη από τη Σαουθάμπτον (σ.σ. Φαν Ντάικ). Η Ρεάλ είναι χορτασμένη από τίτλους και η Λίβερπουλ έχει, νομίζω, καλύτερη τύχη στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα