Φεύγει από την Μπενφίκα ο Σάμαρης - Παίρνει Κορκιά η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος αποχωρεί από την Μπενφίκα, λίγες μόλις ημέρες πριν τις ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Μόνο τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο θα συναντήσει στα κρίσιμα παιχνίδια του για τα πλέι οφ του Champions League ο ΠΑΟΚ, καθώς

ο έτερος Έλληνας, ο Ανδρέας Σάμαρης, αποχωρεί από τους δευτεραθλητές Πορτογαλίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, o 29χρονος μέσος αναζήτησε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και θα συνεχίσει στην Αλ Χιλάλ.

Στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ο Σάμαρης θα έχει προπονητή τον Ζόρζε Ζέσους ο οποίος άλλωστε είχε εισηγηθεί την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2014. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνίας αγοράς του διεθνούς μέσου, με την Αλ Χιλάλ να καταβάλει 5-6 εκατομμύρια ευρώ.

Παίρνει Κορκιά

Ο μμεταγραφικός σχεδιασμός στη Μπενφίκα είναι σε εξέλιξη, με τους Πορτογάλους να ετοιμάζονται να προσθέσουν στο δυναμικό τους τον Σεμπαστιάν Κορκιά που αγωνίζεται στη Σεβίλλη.

Η ομάδα της Λισαβόνας θέλει με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας, με τα ξένα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ετήσιο δανεισμό και τους Ισπανούς να βάζουν κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία τους. Μάλιστα, θα... γλιτώνουν από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή το οποίο θα καλύψει η νέα του ομάδα.

Μάλιστα, τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε και σε δύο ματς για τα προκριματικά του Europa League κόντρα στην Ουίπεστ, το ένα ως βασικός, ενώ έμεινε στον πάγκο στο πρώτο ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Ο Κορκιά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 ματς, μετρώντας τρεις ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα