Παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Μία ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League και λίγες ημέρες πριν τον αγώνα ρεβάνς με την Μπενφίκα για τα play off του Champions League που θα γίνει στην

Τούμπα, θα σταματήσουν να πωλούνται εισιτήρια διαρκείας τόσο από τα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας, όσο και από το διαδίκτυο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παίρνει παράταση ως την Παρασκευή 24.08.2018 στις 19:00, όταν και θα σταματήσει η πώληση τόσο από το γήπεδο της Τούμπας, όσο και από το ίντερνετ.

Υπενθυμίζουμε πως τα εκδοτήρια των εισιτηρίων διαρκείας λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-19:00, Σάββατο 09:00-15:00, ενώ την Κυριακή (όπως και καθημερινά επί 24ωρο) η πώληση γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ.

Πληροφορίες για τους φίλους του ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχει γίνει σαφές πως θα μπει όριο στις 21.000 κάρτες (εφόσον φτάσουν σε αυτό το νούμερο). Επομένως, έχουν απομείνει διαθέσιμα λιγότερα από 3.000 εισιτήρια διαρκείας, καθώς ο αριθμός είχε σταματήσει στα 17.023.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως στα παιχνίδια υψηλού ενδιαφέροντος (όπως αυτό με Μπενφίκα), τα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά μέσω ίντερνετ, ενώ οι τιμές θα είναι αυξημένες, ανάλογες με την υψηλή ζήτηση που θα υπάρχει.

Στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει και μπει στους ομίλους του Champions League, υπάρχουν σκέψεις για να υπάρξει πακέτο εισιτηρίων το οποίο ωστόσο θα είναι επίσης σε υψηλή τιμή.

Στόχευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να επιβραβεύσει όλους όσους σπεύδουν να κλείσουν μόνιμη θέση στην Τούμπα για τη νέα σεζόν, για αυτό και δεν έχουν αλλάξει οι τιμές των διαρκείας από την έναρξη διάθεσής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα