Ξεκίνησαν ιατρικές εξετάσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Η επίσημη "πρώτη" (20/8) του ΠΑΟΚ πλησιάζει και οι παίκτες του "Δικέφαλου" ξεκίνησαν από σήμερα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα δημοσίευσε στα instastories του στο Instagram φωτογραφίες με τους πρώτους παίκτες που πέρασαν από εξετάσεις.

Δείτε:

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η

νέα σεζόν ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα το πρωί για τον ΠΑΟΚ, με το πρώτο γκρουπ των παικτών της ομάδας, που πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο αρχηγός της ομάδας μας Βαγγέλης Μαργαρίτης και οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Θοδωρής Ζάρας, Σταύρος Σχίζας και Δημήτρης Καραμανώλης, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου τους υποδέχθηκε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, χειρούργος ορθοπεδικός Ιωσήφ Γαβριηλίδης.

Οι πέντε αθλητές του ΠΑΟΚ πέρασαν αρχικά από αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο, αλλά και από κλινική εξέταση από τον κ.Γαβριηλίδη.

Οι εξετάσεις των παικτών του ΠΑΟΚ στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν την Παρασκευή με το δεύτερο γκρουπ, ενώ θα ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες εξετάσεις για τους παίκτες της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα