Ενημέρωση για τον Αγώνα Δρόμου "Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη" υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της ΙΡΙΣ

Ενημέρωση των πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για τον Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της ΙΡΙΣ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή.

Στις ώρες 11.00 – 14.00, μπροστά στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά, με την αρωγή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ

του Δήμου Παύλου Μελά και του μαέστρου Άγγελου Καραπινίδη, θα προωθήσουν επικοινωνιακά τον Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» σε όλους όσους επισκέπτονται τη Νέα Παραλία για περίπατο, βόλτα με το ποδήλατο ή για συμμετοχή σε δράσεις - εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και αυτή τη μέρα στο πιο ωραίο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, έργο των Νικηφορίδη – Cuomo.

Ταυτόχρονα με την πληροφόρηση σχετικά με τον Αγώνα (ημερομηνία διεξαγωγής 13/5/2018), θα ενημερώσουν τους διερχόμενους πολίτες και για το λαμπρό έργο του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» και θα ενισχύσουν τη διάδοση του μηνύματος ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί.

Οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά, και ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», ευχαριστούν δημόσια το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τους Αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρο Λεκάκη και Οικονομικών Άννα Αγγελίδου, για την αποδοχή του αιτήματος χρήσης του χώρου στη Νέα Παραλία, για τον παραπάνω σκοπό.

«Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» την Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ο Αγώνας «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, υποστηρίζεται από τον Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλες τις ηλικίες και θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ, 5χλμ που θα ενώνουν τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρες έναρξης 11.00 πμ και 11.30 πμ), καθώς και διαδρομές, 2 χλμ, 2 χλμ δυναμικού βαδίσματος και 2 χλμ για ΑΜΕΑ (ώρα έναρξης 11.40) που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018.

Πληροφορίες για την πρωτοβουλία των δύο Δήμων στα αρμόδια Τμήματα Αθλητισμού.

Keywords
Αναζητήσεις
τρεχω για τα στρατοπεδα αποτελέσματα
Τυχαία Θέματα