Ψυχρολουσία για Τότεναμ, "ζωντανή" η Γουέστ Μπρομ

Η εξωπραγματική τον τελευταίο καιρό Γουέστ Μπρομ κέρδισε και την Τότεναμ (1-0) και πάει για το θαύμα της παραμονής, την ώρα που οι Λονδρέζοι βλέπουν την θέση τους στο επόμενο Champions League να είναι ακόμα στον αέρα.

Αν σωθεί φέτος η Γουέστ Μπρομ θα πρόκειται για την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Premier League. Μία ομάδα που είχε πετάξει

λευκή πετσέτα στις αρχές Απριλίου, κάνει απίθανα πράγματα από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο υπηρεσιακός ο Ντέρεν Μουρ.

Κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», κέρδισε την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», δεν έχασε από την Λίβερπουλ και τώρα ένα νέο θαύμα. Με γκολ του Λίβερμορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισε με 1-0 την Τότεναμ και έβαλε φωτιά τόσο στην ουρά, όσο και στην μάχη του Champions League.

Για να σωθούν οι «μπάγκις» πρέπει να κερδίσουν εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική την Κρίσταλ Πάλας και οι Σάουθάμπτον, Σουόνσι να μην πάρουν πάνω από ένα πόντο από τα δύο τελευταία τους παιχνίδια.

Σε ότι αφορά την Τότεναμ, παραμένει στο +5 από την Τσέλσι στην μάχη της τέταρτης θέσης, όμως οι μπλε έχουν πια τρία παιχνίδια έναντι δύο των σπιρουνιών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 36η αγωνιστική της Premier League

Μπόρνμουθ - Σουόνσι 1-0

(37’ Φρέιζερ)

Λέστερ - Γουέστ Χαμ 0-2

(34’ Ζοάο Μάριο, 64’ Νομπλ)

Γουότφορντ - Νιούκαστλ 2-1

(2’ Περέιρα, 28’ Γκρέι / 55’ Πέρεθ)

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 1-0

(93’ Λίβερμορ)

Keywords
Τυχαία Θέματα