Έχεις καφετέρια; Αυτά είναι τα προϊόντα που πρέπει να έχεις στο κατάστημά σου για να εξελιχθείς

Οι καφετέριες και οι χώροι εστίασης γενικότερα, έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να αυξάνεται και οι ιδιοκτήτες να αναζητούν μανιωδώς καινοτόμα και διαφορετικά προϊόντα, ώστε να κάνουν τη διαφορά και να κερδίσουν τους καταναλωτές.

Ποια προϊόντα όμως κερδίζουν τη ψήφο των καταναλωτών; Τι πρέπει οπωσδήποτε πλέον να προσφέρετε στους πελάτες σας;

Δείτε το αναλυτικό αφιέρωμα σχετικά με το πως μπορείτε να εξελίξετε την προϊοντική γκάμα του καταστήματός και να αυξήσετε τον τζίρο σας μέσα από ποιοτικό και καινοτόμο εξοπλισμό εστίασης.

Δώστε έμφαση

στα snacks

Στις μέρες μας ακόμα και η πιο μικρή καφετέρια έχει μενού με φαγητό ώστε να προσφέρει επιλογές στους πελάτες της.

Ο κόσμος κάθεται ολοένα και περισσότερη ώρα στο κατάστημα οπότε πρέπει να του προσφέρετε περισσότερα πράγματα που θα καλύψουν τις ανάγκες του και δεν θα τον αναγκάσουν να πάει σε άλλο κατάστημα για να τις ικανοποιήσει.

Πριν περίπου 10-15 χρόνια, οι καφετέριες πρόσφεραν αποκλειστικά καφέ και ροφήματα – σπανίως είχανε και κάποιο τοστ ως σνακ.

Πλέον, είναι must να έχετε τόσο ένα δυνατό μενού στα ροφήματα όπως διαφορετικές ποικιλίες καφέ, αρκετά ροφήματα σοκολάτας, αφεψήματα, σπιτικές λεμονάδες, κ.α. όσο και έναν ξεχωριστό κατάλογο με snacks και γρήγορο φαγητό.

Τα snacks αυτά θα πρέπει να κινούνται σε 3 άξονες:

1) Να είναι εύκολα στην παραγωγή τους για το κατάστημα

2) Να υπάρχει ποικιλία για να διαλέξει ο κόσμος ανάμεσα σε γλυκά και αλμυρά

3) Να αφήνει καλό περιθώριο κέρδους δίχως να είναι υψηλή η τιμή πώλησης στον καταναλωτή

Οι καταναλωτές αναζητούν τόσο αλμυρά όσο και γλυκά snacks. Τις περισσότερες φορές συνδυάζουν μια έξοδο στην καφετέρια ή σε ένα χώρο εστίασης για να ικανοποιήσουν παραπάνω από μια ανάγκη τους όπως καφέ και φαγητό.

Τι προϊόντα όμως μπορείτε να έχετε εσείς εύκολα και γρήγορα, αυξάνοντας τον τζίρο και το loyalty των πελατών σας;

Ομελέτα σε ξυλάκι

Πρόκειται για ένα από τα τελευταία trends στο χώρο της εστίασης. Φρεσκοψημένη ομελέτα που βγαίνει αυτόματα σε ξυλάκι και είναι ιδανική τόσο για λύσεις take away όσο και για σερβίρισμα σε πιάτο!

Η ομελέτα σε ξυλάκι είναι το πρώτο take away προϊόν 100% υγιεινό καθώς δεν περιέχει καθόλου αλεύρι, ζάχαρη και παρεμφερή συστατικά, που περιέχουν όλα τα take away προϊόντα όπως τυροπιτάκια, κουλούρια, σφολιάτες, κ.α.

Με το ειδικό μηχάνημα μπορείτε να φτιάξετε ομελέτα σε ξυλάκι μέσα σε 4-6 λεπτά, σύμφωνα με την παραγγελία του πελάτη.

Πολύ εύκολα μπορείτε να τη δώσετε είτε στο χέρι είτε να τη σερβίρετε στο πιάτο.

Η ομελέτα μπορεί να συνδυαστεί με άπειρα υλικά και αποτελεί το νο1 προϊόν για ένα πρωινό που θα σας κρατήσει μέχρι το μεσημέρι!

Φρεσκοψημένες γλυκές και αλμυρές βάφλες

Ποιος λέει όχι σε μια εξαιρετική, φρεσκοψημένη βάφλα;

Οι βάφλες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα γλυκά -και όχι μόνο- που μπορεί να δημιουργήσει άπειρους συνδυασμούς!

Πλέον όμως, με το ειδικό μείγμα για βάφλες της EASYHORECA μπορείτε να έχετε τόσο γλυκές βάφλες για να τις συνδυάσετε με πραλίνες όπως Bueno, Ferrero, nocciola, oreo,κ.α. όσο και αλμυρές βάφλες (με διαφορετικό μείγμα) για να φτιάξετε καταπληκτικά καινοτόμα πιάτα όπως βάφλα cheddar ή βάφλες με αυγά!

Οι αλμυρές βάφλες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τόσο για συνοδεία μεζέ μαζί με το ποτό και την μπύρα όσο και για ένα πλήρες snack.

Φρέσκα τρίγωνα που τα γεμίζετε επί τόπου

Σίγουρα αρκετοί καταστηματάρχες έχουν σκεφθεί να προσφέρουν φρέσκα τρίγωνα, σε δεκάδες γεύσεις στο κατάστημά τους όμως τους δυσκολεύει η διαδικασία της παραγωγής.

Η EASYHORECA, η νο1 εταιρεία εξοπλισμού εστίασης με γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, προσφέρει μια καταπληκτική λύση για να φτιάχνετε τρίγωνα σε αμέτρητες γεύσεις!

Η εταιρεία σας παρέχει έτοιμα, τραγανά σιροπιασμένα τρίγωνα που εσείς απλά τα γεμίζετε με την επιθυμητή κρέμα ζαχαροπλαστικής που θα επιλέξει ο πελάτης!

Τα τρίγωνα Πανοράματος μπορείτε είτε να τα έχετε στο μενού σας και να τα πουλάτε ως ένα γλυκό snack (είτε με το τεμάχιο είτε μερίδα) είτε να τα κερνάτε ως συνοδευτικό του καφέ (το κόστος είναι αρκετά μικρότερο από τα συνηθισμένα κεράσματα και αρκετά πιο πρωτότυπο!)

Με αυτόν τον τρόπο προσφέρετε ένα διαφορετικό προϊόν στους πελάτες σας, που σπανίως θα βρούνε σε ένα κατάστημα εστίασης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EASYHORECA και ανακαλύψτε εξοπλισμό εστίασης καθώς και ποιοτικές πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη για το δικό σας κατάστημα!

Info:
Γραφεία Εταιρείας
Θεσσαλονίκη
Κουντουριώτη 54 Πυλαία
2310444211
2311112242

Keywords
Τυχαία Θέματα