Σίμος: Πρόκληση ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την επιστροφή στο "Θ. Βαρδινογιάννης" μετά τις ήττες σε Καβάλα και Λάρισα προκειμένου η ομάδα του να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Ένα

παιχνίδια το οποίο θα είναι πρόκληση για την ομάδα του για να δείξει τις δυνατότητες της αλλά και μια γιορτή για τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ.

"Το ότι βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα δείχνει πως θα γίνει ένας ωραίος αγώνας που θα τον χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και όσοι τον παρακολουθήσουν από την τηλεόραση. Εμείς έτσι το βλέπουμε σαν μια γιορτή. Είναι μια γιορτή ο αγώνας του Σαββάτου και πρόκληση. Ξέρω ότι θα έχει κόσμο στο γήπεδο. Τους καλούμε να στηρίξουν την ομάδα, μέσα στα αθλητικά πλαίσια και να φιλοξενήσουμε και τους αντιπάλους".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Η ψυχολογία μας δεν αλλάζει ούτε από νίκες, ούτε από ήττες, εμείς μένουμε σταθεροί στη δουλειά μας σε αυτό που θέλουμε να βλέπουμε από την ομάδα μας και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην απόδοση που θέλουμε να έχουμε. Η αλήθεια είναι πως στα δυο τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε, μπορεί να συμβεί, είναι μέρος της διαδικασίας.

Άρα η ψυχολογία μας παραμένει το ίδιο όπως και πριν είτε έρχονται επιτυχή αποτελέσματα, είτε όχι. Προπονούμαστε σε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και δεν είναι στόχος μας και φιλοσοφία μας να αλλάζουμε ανάλογα τον αντίπαλο. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε τον πρωταθλητή και Κυπελλούχο και μια ομάδα που έχει να ηττηθεί 44 ματς αλλά με όλο το σεβασμό δεν λέει κάτι, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό".

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Σίμου:

Keywords
Τυχαία Θέματα