Τομ Παπαδόπουλος: Γι΄ αυτό δεν προχωράει η εκκαθάριση στον Ηρακλή

Ο Τομ Παπαδόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν προχωράει η εκκαθάριση στον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

«Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει συζητήσεις περί εκκαθάρισης της παε Ηρακλής.

Ο κύριος Παπαδόπουλος δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην εκκαθάριση της εταιρείας την παρούσα στιγμή διότι με την κίνηση αυτή προσπαθεί να προστατεύσει την ομάδα και να αποτρέψει δυσαρεστες

καταστάσεις, οπως ολο αυτό το συνοθύλευμα κινήσεων από διάφορους κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Τη στιγμή που θα βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής ο κύριος Παπαδόπουλος θα είναι ο πρώτος που θα προχωρήσει στην εκκαθάριση της υπάρχουσας εταιρείας και θα βοηθήσει με ποικίλους τρόπους την όποια νέα προσπάθεια.

Ο κύριος Παπαδόπουλος προσπαθεί και συνεχίζει να εργάζεται για την επίτευξη του ιδεατού σεναρίου για την ομάδα μας παρά την χλεύη,τις ανόμοιες συγκρίσεις με προηγούμενους μεγαλομετόχους άλλων διοικήσεων και τα επικριτικά σχόλια που δέχεται όλο αυτό τον καιρό.

Αφήνοντας όλα αυτά στην άκρη παρά τον πόλεμο που δέχεται καθημερινά συνεχίζει και προσπαθεί να πετύχει το πάντρεμα της κατάστασης στην Αμερική και στην Ελλάδα Θεωρώντας πάντα τον κόσμο του Ηρακλή ως τον καλύτερο επενδυτή γιατί κι αυτός αισθάνεται σαν ένας απ’ αυτούς.

Ηθικά και νομικά η μόνη λύση που προσφέρεται αυτή τη στιγμή είναι το σενάριο του κύριου Παπαδόπουλου , που αν ευοδωθεί και γίνει αποδεκτό από την οικογένεια του Ηρακλή αυτό θα σημάνει και την επάνοδο της ομάδας μας στα μεγάλα σαλόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα