Διαμαρτυρία συμβασιούχων της ΕΥΑΘ αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Διαμαρτυρία έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ στην οδό Εγνατία 148 θα πραγματοποιήσουν αύριο συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην Εταιρεία.

Οι συνολικά 90 συμβασιούχοι θα βρίσκονται αύριο έξω από το κτίριο της ΕΥΑΘ

από τις 9 το πρωί, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες απολύσεις τους από τη Διοίκηση της θυγατρικής ανωνύμου εταιρείας, για τις οποίες ενημερώθηκαν σήμερα.

"Οι 90 συμβασιούχοι οι περισσότεροι από τους οποίους εργαζόμαστε στην ΕΥΑΘ από οκτώ έως και 19 έτη(!)καλύπτοντας όλο το φάσμα των καθημερινών βασικών αναγκών της εταιρείας, βλέπουμε σήμερα την πόρτα της εξόδου και οδηγούμαστε εμείς και οι οικογένειες μας στην ανεργία και την αβεβαιότητα.

Απέναντι στη σκληρή πολιτική δίωξη της διοίκησης της ΕΥΑΘ και την πρωτοφανή αντεργατική και αντισυναδελφική στάση του Σωματείου των Εργαζομένων που για τους... δικούς του λόγους επέλεξε να συνταχθεί και να συμπορευτεί με την εργοδοσία, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον δικό μας αγώνα για την τελική δικαίωση.

Η εξέλιξη αυτή δεν μας δίνει άλλα περιθώρια. Όλοι μαζί, με τις οικογένειες μας ενάντια στην άδικη και παράλογη στάση της διοίκησης και της "αριστερής" κυβέρνησης" αναφέρουν στην ανακοίνωση των συμβασιούχων εργαζόμενων της ΕΥΑΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα