Άρης: Υπογράφει ο Εμάν, δοκιμάζεται ο Νταλίπι

Ο Φαμπιάν Εμαν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από χθες το απόγευμα για λογαριασμό του Αρη. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ καθώς υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην συνέχεια ο Εμαν θα επιστρέψει στην Αυστρία και αναμένεται να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του την 1η του Ιούλη, όταν θα αναχωρήσει η αποστολή του Αρη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Δοκιμάζεται ο Νταλίπι

Ακόμη ένα νέο πρόσωπο

θα έχουν από σήμερα οι προπονήσεις του Αρη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Κέβιν Νταλίπι.

Ο 18χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία, αλλά είναι διεθνής με την Αλβανία (Κ17, Κ19) θα δοκιμαστεί υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη.

Ο Νταλίπι ανήκει στη Γουέστ Χαμ, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην U18 ομάδα των "σφυριών". Μπορεί να παίξει, παράλληλα, τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο κι ως δεξιός μπακ. Εάν πείσει θ' αποκτηθεί.

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα μπει στο γήπεδο για την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, με τον Σάββα Παντελίδη να τον "τσεκάρει" προσεκτικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ανάλογα με την παρουσία του στις προπονήσεις θα κριθεί εάν ο Άρης προχωρήσει στην απόκτησή του ώστε να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα