Ποιοι θα αποκτήσουν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ;

10:47 24/6/2019 - Πηγή: In.gr

Πολλοί καλλιτέχνες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μουσικής θα τιμηθούν φέτος με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Η Επιτροπή Επιλογής του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ ανακοίνωσε ότι 35 διασημότητες και διασκεδαστές προκρίθηκαν για την πολυπόθητη τιμητική διάκριση.

Ο Κρις Χέμσγουορθ, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Οκτάβια Σπένσερ, ο Μαχερσάλα Άλι είναι από τους ηθοποιούς που θα τιμηθούν στην κατηγορία Κινηματογραφία

όπως επίσης και οι σκηνοθέτες του κινηματογράφου, Σπάικ Λι και Λίνα Βερτίλερ, η θρυλική σχεδιάστρια κοστουμιών Ρουθ Ε. Κάρτερ και ο κινηματογραφικός χαρακτήρας, Batman.

Ο Έλβις Κοστέλο, ο «50 Cent», η Αλίσια Κιζ, ο Μπόμπι Ράιντελ, η Τάνια Τάκερ θα λάβουν αστέρι για τη μουσική και τις ηχογραφήσεις τους.

View this post on Instagram

man this is some cool shit, Mom, I think I made it. LOL#lecheminduroi #bransoncognac

A post shared by 50 Cent (@50cent) on Jun 20, 2019 at 3:29pm PDT

View this post on Instagram

Hollywood, I'm coming for ya! Thank you to the @hwdwalkoffame who just announced that I'LL BE GETTING MY OWN STAR ON THE HOLLYWOOD WALK OF FAME! 

A post shared by Tanya Tucker (@thetanyatucker) on Jun 22, 2019 at 12:14pm PDT

Για τη συμβολή τους στην τηλεοπτική ψυχαγωγία θα τιμηθούν οι Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Άντι Κοέν, Σίντι Κρόφορντ, Τέρι Κριους, Κάθι Λι Γκίφορντ, Μίλο Βεντιμίλια, Φιλ ΜακΓκρο, Γουέντι Γουίλιαμς κ.ά.

View this post on Instagram

Today is a monumental day!!! I am extremely honored to join many Hollywood greats as a member of the class of 2020 Hollywood Walk of Fame. A HUGE THANK YOU to my family, team and fans for all the love and support on this journey! None of this is possible without you!!

A post shared by Terry Crews (@terrycrews) on Jun 20, 2019 at 3:15pm PDT

Για τη συνεισφορά τους στο θέατρο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας θα αποκτήσουν οι Ντέιβ Σαπέλ και Μπίλι Πόρτερ και στην κατηγορία των ραδιοφωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης θα τιμηθεί η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της εκπομπής «Weekend Edition» του Εθνικού Δημόσιου Ραδιοφώνου (NPR), Σούζαν Στάμπουργκ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα