Αναστασιάδης: Βασικός υποψήφιος για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ- Χειρότερος από πέρυσι

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φετινός ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του "Δικεφάλου", Άγγελος Αναστασιάδης, ενώ δεν παρέλειψε να τον συγκρίνει με την περσινή ομάδα.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Επιπλέον, ο κ. Αναστασιάδης σχολίασε την έλλειψη του ελληνικού

στοιχείου από τον "Δικέφαλο" ενώ έκανε και νέα αναφορά στο θέμα του βιβλίου που σκέφτεται να γράψει για τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να γράψει ένα βιβλίο για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω αν θα γράψω ένα βιβλίο για τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε, αν με φωτίσει ο Θεός. Εγώ μία ζωή ΠΑΟΚ είμαι. Είναι πολλά που αν λεχθούν θα πειράξουν ανθρώπους. Δεν είναι το θέμα αυτό όμως. Το θέμα ειναι να μην πειράξει την ομάδα. Ο κόσμος θα διαβάσει δύο-τρεις μέρες, αυτά θα περάσουν. Το θέμα είναι να μην πειράξει την ομάδα, είναι αρχές μου αυτά.

Για μένα φέτος ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο βασικός υποψήφιος για να το πάρει. Όχι γιατί τα έκανε καλύτερα από τις προηγούμενες φορές. Από πέρυσι τα έκανε χειρότερα. Μιλάω βαθμολογικά. Έχει περισσότερες απώλειες από πέρυσι, αλλά δεν φαίνεται γιατί χάνουν οι άλλοι. Είναι πολλές φορές που η ομάδα δεν έχει Έλληνα μέσα, όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι κακό, δεν το συζητώ. Κανένας στην Ελλάδα δε θέλει να γίνεται αυτό», δήλωσε ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα