Αλλαγή χώρου για το Makedonian Pride εξετάζει ο Ιερός Λόχος

Ανακοίνωση για την διοργάνωση του Makedonian Pride, εξέδωσε η εθνικιστική οργάνωση «Ιερός Λόχος».

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση του, υπάρχει ενδεχόμενο το Makedonian Pride να μην γίνει στο πρώην Στρατόπεδο Κοδρα αλλά σε κάποιον άλλο χώρο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα όπως αναφέρει οι πιθανότητες να αλλάξει το μέρος διεξαγωγής είναι μοιρασμένες.

Όπως σημειώνει ο Ιερός Λόχος το τελικό σημείο διεξαγωγής θα ανακοίνωση την Κυριακή

περίπου στις 14.00 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όπως έχουμε ανακοινώσει εδώ και πολλές εβδομάδες έχουμε την προθεση να δημιουργήσουμε τον πρώτο Εθνικιστικό θεσμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης με την ονομασία Makedonian Pride.

Από την πρώτη την στιγμή κράτος, παρακράτος, αριστερά κομμάτα και εγκληματικές οργανώσεις, προσπάθησαν να μας αποτρέψουν με τις συνηθισμένες τους μεθόδους που περιλαμβάνουν παρακρατικη βία, ύβρεις, χλευασμό και τους κρατικούς και θεσμικούς μηχανισμούς που κατέχουν.

Όμως όλα αυτά ποτέ δεν μας λύγισαν και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΊΣΟΥΝ.

Η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ την Κυριακή στις 5μ.μ. και είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι να δηλώσουμε ότι είμαστε περήφανοι ως ΕΛΛΗΝΕΣ και ως ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Υπάρχουν όμως εξελίξεις της τελευταίας στιγμής που θα πρέπει να σας ανακοινώσουμε.

Ίσως την Κυριακή το Makedonian Pride δεν γίνει στο πρώην Στρατόπεδο Κοδρα αλλά σε κάποιον άλλο χώρο της Θεσσαλονίκης που διαπραγματευόμαστε ώστε να είμαστε νόμιμοι 100 % απέναντι στο κράτος παρωδία που μας κυβερνά.Είναι ανάγκη να γίνει η προσπάθεια αυτή για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση με ζωντανή μουσική με δύο εθνικιστικά συγκροτήματα που θέλουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους!

Ως εκ τούτου επειδή βρισκόμαστε σε διαδικασία των τελευταίων διαπραγματεύσεων και επειδή είναι 50/50 οι πιθανότητες να αλλάξουμε το μέρος της Εθνικιστικής Γιορτής μας, το τελικό σημείο είτε είναι το Στρατόπεδο Κόδρα είτε είναι κάπου αλλού εντός της Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί την Κυριακή περίπου στις 14.00 το μεσημέρι δηλαδή 3 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης ώστε ακόμα και αν κάποιος ξεκινήσει από την Λάρισα ή την Καβάλα να έχει αρκετό χρόνο να έρθει.

Το σίγουρο είναι ότι το Makedonian Pride θα γίνει και θα γίνει με επιτυχία σε πείσμα όλων αυτών που μισούν οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα!

Ζητούμε την κατανόηση όλων σας για αυτή την απρόβλεπτη εξέλιξη αλλά εάν πετύχουμε τον διττό σκοπό να είμαστε νόμιμοι και να έχουμε και ζωντανή μουσική θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για όλους μας.

Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.Εσείς απλά στηρίξτε μας!».

Keywords
Τυχαία Θέματα