Εικόνες σοκ στα Διαβατά! Μετανάστης πετάει κοριτσάκι στα ΜΑΤ (Βίντεο)

Εικόνες ντροπής που προβληματίζουν στα Διαβατά. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων η κάμερα καταγράφει έναν από τους μετανάστες, να κρατάει στα χέρια του ένα μικρό κοριτσάκι και να το χρησιμοποιεί ως ασπίδα μπροστά στους άντρες των ΜΑΤ.

Τα πλάνα που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, προκαλούν αίσθηση. Ο άντρας φτάνει στο σημείο να πλησιάσει τον φραγμό των ΜΑΤ με το παιδί μπροστά του και κάποια στιγμή το πετάει στις ασπίδες των αστυνομικών.

Καζάνι που

βράζει θυμίζει η κατάσταση στα Διαβατά, έξω από το κέντρο φιλοξενίας της περιοχής. Από χθες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο περίπου 500 πρόσφυγες, ανάμεσά τους και οικογένειες με μικρά παιδιά, που θέλουν να φτάσουν στα σύνορα, σύμφωνα με το newsit.gr.

Λίγο μετά τις 11.00 ορισμένοι έφυγαν από τις σκηνές τους και κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρίσκονταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, για να τους κόψουν το δρόμο. Για περίπου 20 λεπτά, οι μετανάστες προσπαθούσαν να διασπάσουν τον κλοιό χωρίς αποτέλεσμα.

Στην πλειοψηφία τους, ήταν μητέρες – πολλές από τις οποίες με μικρά παιδιά στην αγκαλιά τους – που ζητούσαν να τους επιτραπεί η έξοδος από το σημείο. Οι αστυνομικοί, επέβαλαν την τάξη με τις ασπίδες τους, αλλά τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει.

Χθες το απόγευμα, οπότε και άρχισαν να συρρέουν στην περιοχή, ανταποκρινόμενοι σε ένα διαδικτυακό κάλεσμα, δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα να γίνει μία προσαγωγή, να συλληφθεί ένας 37χρονος Ιρακινός για αντίσταση και απόπειρα σωματική βλάβης και ένας αστυνομικός να τραυματιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοβαρά επεισόδια στα Διαβατά με τραυματισμό αστυνομικού από μετανάστες (Βίντεο)

Εικόνες σοκ στα Διαβατά! Μετανάστης πετάει κοριτσάκι στα ΜΑΤ (Βίντεο) on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα