Γιατί ο Στ. Μουαγκιέ έχει τσακωθεί για τη Δούκισσα Νομικού;

18:07 5/4/2019 - Πηγή: In.gr

Στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένος χτες το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο γνωστός ως «Μαμαντού» στην σειρά του ΑΝΤ1, Πέτα τη Φριτέζα. Ο 34χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από την Ουγκάντα, μίλησε για όλα. Τον ρατσισμό που βίωσε, την απόφαση των γονιών του να έρθουν στην Ελλάδα πολλά χρόνια πριν, αλλά και για την Δούκισσα Νομικού

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα.

Παιδί έρωτα. Οι γονείς μου ήρθαν στην Ελλάδα από την Ουγκάντα για να σπουδάσουν. Μαιευτική-νοσηλευτική η μητέρα μου και βιολόγος-μικροβιολόγος ο μπαμπάς. Συνταξιοδοτήθηκαν τώρα. Έχω και μια αδερφή μικρότερη. Δεν ήταν επιλογή της μητέρας μου να έρθει στην Ελλάδα. Έγινε κλήρωση στην οικογένειά της. Ήταν 13 παιδιά και υπήρχε πόλεμος στην Ουγκάντα και Χούντα εδώ. Του πατέρα μου ήταν επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα. Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στον Βύρωνα. Δεν βίωσα ρατσισμό. Όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές για μένα και το ίδιο και το δικό μας σπίτι», δήλωσε ο Στέφανος Μουαγκιέ.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως στο παρελθόν τσακώθηκε με την κοπέλα του με αφορμή τη… Δούκισσα Νομικού.

Ο Στέφανος Μουαγκιέ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω τσακωθεί για τη Δούκισσα Νομικού. Πριν 11 χρόνια γινόντουσαν τα τηλεοπτικά βραβεία του Έθνους. Ήμουν υποψήφιος για τη σειρά Γ4. Είχα πάει με την τότε κοπέλα μου και περνάει από μπροστά μας αυτή η ύπαρξη. Και παγώνω. Και μου λέει η κοπέλα μου την επόμενη φορά που θα την ξανακοιτάξεις έχω φύγει. Μετά είχα μια ώρα μουρμούρα. Το βραβείο τελικά το πήρε ο Μπέζος».

Keywords
Τυχαία Θέματα