Πέλλα: Δεν θα είναι υποψήφια με τον Χρ. Γιαννούλη η Κ. Μπάγκη - Ανακοίνωση με αιχμές

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Κατερίνα Μπαγκή, γνωστοποιεί την αποφάση της να μην είναι τελικά υποψήφια περιφερειακής σύμβουλος στην Πέλλα με τον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.

Μάλιστα αφήνει αιχμές κατά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ

στην Πέλλα, οι οποίοι έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο».

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και προσωπικής συνεννόησης με τον κ. Χρήστο Γιαννούλη δέχτηκα να βοηθήσω το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Όμως η καλύτερη δυνατή επίδοση του ψηφοδελτίου του κυρίου Γιαννούλη στην Κεντρική Μακεδονία μάλλον δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, οι οποίοι έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.

Κατόπιν τούτου δεν θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Γιαννούλη « Κοιτάμε Μπροστά» επειδή μάλλον κοιτάμε πίσω ακoλουθώντας αναχρονιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε τοπικούς κομματάρχες τύπου ‘’ Γκόρτσου ‘’ και ‘’ Μαυρογιαλούρου’’!

Ο καθένας ας κριθεί για τις αποφάσεις του.....»

Χρ. Γιαννούλης: Δεν την γνωρίζω

Για το θέμα τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στο facebook, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει την κ. Μπάγκη.

«Μαθαίνω από το Facebook ότι πρότεινα προσωπικά και υπήρξε συνεννόηση της απευθείας μαζί μου, με την κα Μπάγκη στην Αλμωπία της Πέλλας. Θα ήθελα παρά πολύ την Κυριακή που θα είμαι στην ΠΕΛΛΑ για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου να έρθει να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γιατί ειλικρινά και χωρίς τακτικισμους και προσχηματικές εντάσεις και αυτοηρωποιήσεις ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Τα υπόλοιπα την Κυριακή το μεσημέρι στην Πέλλα της Νίκης που ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για την ανατροπή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με βελτίωση και του τρόπου που πολιτευόμαστε», αναφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα