O Δ. Θεσσαλονίκης τίμησε τους πρωταθλητές εφήβους του Ηρακλή (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Την εφηβική ομάδα του Ηρακλή η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο βόλεϊ, τίμησε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Ο “Γηραιός” επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδος μετά από 8 χρόνια νικώντας στις 23 Μαρτίου με 3-1 σετ την Ολυμπιάδα Πατρών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης

απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη στο πρωτάθλημα, τρέχοντας ένα αήττητο σερί ια 22 ματς.

Αυτή είναι 8η φορά που Ηρακλής στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος.

Tα συγχαρητήρια στην ομάδα έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας πως «τον Ηρακλή στο βόλει πρέπει να τον βοηθήσουμε να πρωταγωνιστεί συνέχεια».

Ο κ. Μπουτάρης έδωσε στους παίκτες και τον προπονητή τιμητικούς επαίνους.

Μιλώντας στο thestival.gr, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο θα τιμήσει την ομάδα του για την πετυχημένη χρονιά.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μας τιμήσει ο δήμαρχος για αυτή τη μεγάλη επιτυχία των παιδιών. Ο Ηρακλής είναι ο πολυνίκης του θεσμού, έχει τρομερή παράδοση σε αυτές τις ηλικίες. Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί συνεργαζόμαστε από πέρσι, οπότε φτάσαμε στο final four και για λίγο δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Συνεχίστηκε φέτος και με την προσθήκη των λίγο μεγαλύτερων παιδιών μετά από 8 χρόνια καταφέραμε να φέρουμε τον 8ο τίτλο στο σύλλογο μας. Ήταν μια πολύ ωραία χρόνια. Ήμασταν 22 ματς αήττητοι, ήταν φανερό σε όλους ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Είναι νομίζω δέλεαρ και κίνητρο για τα παιδιά. Ήδη δύο παιδιά είναι στην ανδρική ομάδα με συμβόλαια. Αυτό δείχνει ότι πρέπει να επενδύσουμε σε αυτές τις ηλικίες για να υπάρξει εξέλιξη και μέλλον”, δήλωσε στο thestival.gr, ο προπονητής του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής είναι ο σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους στα πανελληνία πρωταθλήματα υποδομών, με την ομάδα του Λάμπη Μπαμπαλιούτα να συνεχίζει την επιτυχημένη παράδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα