"Βόμβες" Μαρινάκη σε παίκτες Ολυμπιακού: Φεύγετε όλοι, πρόστιμο 400.000 ευρώ και θα παίζει η Κ20!

Η "γκέλα" στη Λιβαδειά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε με σκληρή γλώσσα προς τους ποδοσφαιριστές του.

Είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα πάρει "σκούπα" και θα αποτελέσουν παρελθόν τόσο ο προπονητής, όσο και αρκετοί από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων", αλλά η... προειδοποίηση ήρθε σήμερα.

«Εγώ στη ζωή μου έχω

μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα και εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας. Με έχετε κάνει κι εμένα και τον κόσμο να σιχαίνομαι να βλέπω τη μεγάλη μου αγάπη. Είστε τόσο αδιάφοροι, που και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και με τον Παναθηναϊκό που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα μέσα στο Καραίσκάκη, δεν διαμαρτυρηθήκατε καν!

Πρόστιμο 200 χιλ. για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και 200 χιλ. για τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα αυτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη, για τους παίκτες που ζουν με τα λίγα κι αγαπούν περισσότερο τον σύλλογο. Να φύγετε, να συνεχίσετε κάπου τις διακοπές σας. Θα συνεχίσουμε με την Κ20 κι ελάχιστους από εσάς. Όσους αγαπούν την ομάδα και την Ακαδημία», τόνισε χαρακτηριστικά σε υψηλούς τόνους προς τους παίκτες και τον Όσκαρ Γκαρσία.

Όπως είναι λογικό, το κλίμα στον Ολυμπιακό μόνο καλό δεν είναι μετά τα τελευταία αποτελέσματα, με την ομάδα να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι, κυρίως στα ντέρμπι, αλλά και σε παιχνίδια χαμηλής δυναμικότητας, όπως αυτό του Σαββάτου στη Λιβαδειά...

Keywords
Τυχαία Θέματα