Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία 15 φορές

Παραδόθηκε πριν λίγη ώρα ο 26χρονος που κατηγορείται για την δολοφονική επίθεση εις βάρος του Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη.

Παραδόθηκε, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο 26χρονος που τα ξημερώματα του Σαββάτου επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα εις βάρος του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, για εντέλως ασήμαντη αφορμή έξω από καντίνα στην Βαρυμπόμπη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τη μια το μεσημέρι προσήλθε στο ΑΤ Κηφισιάς, μαζί με το δικηγόρο του και παραδόθηκε ο 26χρονος, ο οποίος θα συλληφθεί ένεκα εντάλματος που έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Από την πρώτη στιγμή είχε συλληφθεί ένας 19χρονος για συνέργεια στο έγκλημα, ενώ είχε ταυτοποιηθεί και ο 26χρονος, που αποδείχθηκε ότι ήταν γνώριμος των Αρχών, καθώς είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο νεαρός άνδρας που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία φέρεται να είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούσαν τα ίχνη του και στην Αργολίδα.

Σε καταστολή το θύμα της άγριας επίθεσης

Σε καταστολή νοσηλεύεται, την ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μετά από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε.

Ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία, επανέλαβε σήμερα πως ο πελάτης του δέχτηκε 15 με 20 μαχαιριές μέσα σε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα.

«Οι Αρχές όταν έχουν ένα τέτοιου τύπου κακούργημα να ξετυλίξουν, πρέπει να δουν ακριβώς πώς αυτό το πράγμα δικαιολογείται, γιατί αλλιώς μπορεί να πούμε εντάξει, όπου και να βρεθείς μπορεί να βρεθεί ένας τρελός να βγάλει ένα στιλέτο ή να έρθει κάποιος να σε πυροβολήσει… Ήταν τελείως απρόκλητη η επίθεση του 26χρονου στον επιχειρηματία. Ακόμα και αυτός ο ήπιος διαπληκτισμός δεν έδωσε την εντύπωση σε κανένα ότι θα εξελιχτεί σε κάτι τέτοιο», είπε ο δικηγόρος στο MEGA.

«Οι Αρχές όταν διαπίστωσαν ότι μία ώρα πριν το περιστατικό βρίσκονταν ο καθένας με τις παρέες τους σε ένα άλλο κατάστημα, είναι πάρα πολύ λογικό να θέλουν να ερευνήσουν μήπως έχει συμβεί κάτι που να δικαιολογεί αυτή την επίθεση», ανέφερε.

#ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ #ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ #ΠΑΡΑΔΟΣΗ #ΕΛΑΣ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΜΑΡΚΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα