Τσίπρας και Ρότσα μίλησαν για τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα που χάθηκε

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην Ηγουμενίτσα και βρήκε την ευκαιρία να κάνει κουβέντα για τον Παναθηναϊκό.

Ένα μικρό διάλειμμα από τις συζητήσεις εκλογικού χαρακτήρα έκανε ο Αλέξη Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Ηγουμενίτσα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρώην

άσος αλλά και προπονητής του «τριφυλλιού» συναντήθηκαν για λίγη ώρα, ήπιαν έναν γρήγορο καφέ και «άνοιξαν» ποδοσφαιρική κουβέντα.

«Είχαμε μια ευκαιρία. Ήμασταν μπροστά σε όλο το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι χάθηκε στο ματς με τον Βόλο και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος - ως γνωστόν- είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. «Αλλά θα μου πεις έκαναν υπέρβαση με τον Άρη έξω, με τον ΠΑΟΚ έξω. Η ΑΕΚ ήταν λίγο καλύτερη από εμάς» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να λάβει συγκαταβατική απάντηση από τον Αργεντίνο προπονητή ο οποίος σημείωσε πως η Ένωση εμφανίστηκε καλύτερη ως σύνολο.

Υπενθυμίζεται ότι Αλέξης Τσίπρας και Χουάν Ραμόν Ρότσα, είχαν συναντηθεί και τον Δεκέμβριο του 2021 στην Ηγουμενίτσα όπου κατοικεί ο Ρότσα ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Θεσπρωτού.

@atsipras #fyp #fypgreece #tiktokgreece #Τσίπρας #παναθηναϊκός ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΑΕΚ #ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ #ΣΥΡΙΖΑ #ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα