Τον βασικό κορμό του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει το βράδυ στο Ηράκλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Τους κρίσιμους άξονες του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής παρουσιάζει σήμερα το βράδυ, στις 19:00, από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Νίκος Ανδρουλάκης σε μια θεματική εκδήλωση με τίτλο: «Ανθεκτική οικονομία - δίκαιη κοινωνία - ισχυρή Ελλάδα».

Made in Greece

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, στην προμετωπίδα της

οικονομικής πρότασης βρίσκονται παρεμβάσεις για αντίστροφη του φαινομένου του αφελληνισμού της ελληνικής οικονομίας, με έμφαση στην υπεραξία της ελληνικής παραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ακριβώς την ανάγκη είχε υπογραμμίσει σε πρόσφατο άρθρο του και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Κόκκινα δάνεια

Πέρα, απο την προώθηση του "made in Greece", ψηλά στην ατζέντα της παρουσίασης θα βρίσκεται το ζήτημα της αντιμετώπισης του μείζονος θέματος των κόκκινων δανείων, αλλά και της προστασίας της κύριας κατοικίας των αδύναμων δανειοληπτών από τους πλειστηριασμούς των funds.

Αξιοποίηση Ταμείου Ανάκαμψης στις υποδομές

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρουσιάσει και μια διαφορετική προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Σε αυτή θα περιλαμβάνεται η ανακατεύθυνση του κυρίου βάρους σε κρίσιμες υποδομές, όπως ο σιδηρόδρομος, σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, στα ενεργειακά δίκτυα και στις δομές του κοινωνικού κράτους.

Παρόντες Χριστοδουλάκης, Σπυράκος, Αναστασόπουλος

Στο πλευρό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής θα βρίσκεται ο πρώην υπουργός, καθηγητής Οικονομικών και επικεφαλής του In Social, Νίκος Χριστοδουλάκης, ο Δημήτρης Σπυράκος, συντάκτης του νόμου του ΠΑΣΟΚ του 2010 για την προστασία της πρώτης κατοικίας και Γραμματέας του Τομέα Ιδιωτικού Χρέους και προστασίας των δανειοληπτών του κόμματος και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα.

#ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΠΑΣΟΚ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα