«Φρίκη» στην Αγγλία: Μητέρα βιντεοσκοπούσε τον θάνατο του παιδιού της και φυλακίστηκε

Γυναίκα στην Αγγλία φυλακίστηκε με την κατηγορία ανθρωποκτονία από αμέλεια αφού βιντεοσκόπησε το θάνατο του τρίχρονου θετού γιου της με αυτισμό.

«Φρίκη» προκαλεί η είδηση όπου μια γυναίκα βιντεοσκοπούσε τον τρίχρονο θετό γιο της καθώς πέθαινε από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Leila Borrington, 23 ετών, σκότωσε τον Harvey Borrington χτυπώντας τον πολλαπλώς στο κεφάλι. Πράξη που όπως αποδείχτηκε είχε ξανά γίνει πριν από καιρό με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του παιδιού.

Το δικαστήριο του Nottingham Crown

Court αποκάλυψε ότι η Borrington είπε ψέματα για το τι είχε συμβεί στον Harvey, μετά από μαρτυρίες νοσηλευτών τον Αύγουστο του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Independent, η μητέρα «τέρας» καθυστέρησε να καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης.

Το δικαστήριο του Νότιγχαμ άκουσε ότι η Borrington είπε ψέματα για το τι είχε συμβεί στη Harvey όταν κλήθηκαν οι νοσοκόμοι στο σπίτι της στο Jacksdale, κοντά στο Kirkby-in-Ashfield στο Nottinghamshire τον Αύγουστο του 2021.

Είχε ισχυριστεί ότι ο Harvey "έπεσε ανάποδα" από έναν μονοθέσιο δερμάτινο καναπέ στο σπίτι

Ο Harvey, ο οποίος περνούσε τα περισσότερα Σαββατοκύριακα με την Borrington, πέθανε στο νοσοκομείο στις 9 Αυγούστου, δύο ημέρες αφότου κλήθηκαν οι νοσοκόμοι και τον βρήκαν αναίσθητο στο σπίτι.

Μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά, περαιτέρω βίντεο έδειξε τον Harvey αναίσθητο στο πάτωμα του σαλονιού.

#ΑΓΓΛΙΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ #3ΧΡΟΝΟ #ΦΥΛΑΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φρίκη, Αγγλία, Μητέρα,friki, anglia, mitera