Τι ώρα πληρώνεται το Market Pass

Σήμερα αναμένεται να πληρωθεί η δεύτερη δόση του Market Pass έτσι ώστε οι δικαιούχοι να μπορέσουν να επισκεφτούν σούπερ μάρκετ και να ψωνίσουν μέρος από τα βασικά προϊόντα της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πληρωμή στους δικαιούχους θα ξεκινήσει το μεσημέρι και θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 6 το απόγευμα προκειμένου από σήμερα κιόλας οι δικαιούχοι να μπορούν να επισκεφτούν όποιο σούπερ μάρκετ επιθυμούν.

Πότε μπαίνουν τα λεφτά για το market pass - Επόμενες πληρωμές:

στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,

στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και

στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Όσοι δικαιούχοι επέλεξαν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υπέβαλλαν αίτηση από 1-15 Μαρτίου 2023 θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο που πραγματοποιήθηκε

στις 3 Μαΐου για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.

Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών(Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31η.08.2023, μετά την πάροδο της οποίας το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

#MARKET_PASS #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΑΥΛΗ_ΚΑΡΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα