Τέσσερις φορές δάγκωσε το κοριτσάκι η οχιά: Τα νεότερα για την υγεία του

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να νοσηλεύεται το 4χρονο κορίτσι που δέχτηκε τέσσερα τσιμπήματα από οχιά.

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα κοριτσάκι στο Βόλο, όταν - ενώ βρισκόταν με τη γιαγιά του στο νεκροτάφειο του χωριού - πήγε να πιάσει ένα φαράσι και ένα φίδι βγήκε μέσα από τα χόρτα και της κατάφερε τέσσερα τσιμπήματα στο χέρι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου της χορηγήθηκε αντιοφικός ορός, ωστόσο η 4χρονη παρουσίασε και αλλεργική

αντίδραση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι γιατροί εκεί έκριναν κρίσιμη την κατάστασή της και ζήτησαν να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA o Χρήστος Τζελέπης, αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, το κοριτσάκι βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και δεν έχει διασωληνωθεί.

«Απ’ ότι φαίνεται το κοριτσάκι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, γιατί είναι σε σταθερή και καλή κατάσταση. Ελπίζουμε ότι θα πάει καλύτερα», δήλωσε. Σημειώνεται το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, καθώς το νοσοκομείο διαθέτει εξειδικευμένες κλίνες ΜΕΘ.

«Πολλές φορές όταν οι κλίνες είναι γεμάτες - και το είδαμε σε πολλές περιπτώσεις στον κορονοϊό - γίνονται διακομιδές στην Αθήνα και αλλού», συμπλήρωσε.

Οι γιατροί είναι πλέον αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 4χρονου κοριτσιού, καθώς το παιδί ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή.

#ΟΧΙΑ #ΒΟΛΟΣ #ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ #ΜΕΘ #ΤΣΙΜΠΗΜΑ #ΦΙΔΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα