Τατσόπουλος κατά Βατοπεδίου για τη σειρά με τον Παΐσιο: Κρύβεται πίσω από την παραγωγή, δεν θα περάσει η αποβλάκωση (βίντεο)

Για την αγωγή που ασκήθηκε εναντίον του για τα όσα είπε για τη σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Λάβρος κατά της εκκλησίας, εκκλησιαστικών σάιτ αλλά και της... Μονής Βατοπεδίου εμφανίστηκε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας σε ρ/σ Status της Θεσσαλονίκης. «Έκανα μια ανάρτηση 30

λέξεων που απαντήθηκε με μια αγωγή 200.000 ευρώ από ένα σάιτ, που δημοσιεύει αναρτήσεις όπως το ότι αν ανακατέψεις θεία κοινωνία με δηλητήριο ο πιστός δεν θα πάθει τίποτα. Μ' αυτά θα έπρεπε να ασχολείται εισαγγελέας».

Ερωτώμενος αν νιώθει πως προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα ανέφερε: «Δεν προσβάλλω τίποτα, προσβάλλουν τον ορθό λόγο και τη λογική οι τσαρλατάνοι. Δεν θα σιωπήσω σ' ένα παπά το 2022. Δεν θα σιωπήσω και δεν ζητάω και από εκείνον να σιωπήσει. Δεν έχω πρόβλημα με τον χριστιανισμό, έχω ρητές απόψεις. Θεωρώ όλες τις θρησκείες θεσμοθετημένες θεωρίες συνωμοσίας».

{https://www.youtube.com/watch?v=S8UrUimDMhU}

Παράλληλα κατηγόρησε τη Μονή Βατοπεδίου πως κρύβεται πίσω από τη σειρά για τον Παΐσιο στο Mega. «Δεν θα επανέλθει ο Μεσαίωνας στην ελληνική κοινωνία επειδή το θέλει η Μονή Βατοπεδίου ή όποιος έχει τη δύναμη και τα χρήματα για να το επιβάλλει. Το ερέθισμα για την πρώτη ανάρτηση ήταν το γεγονός ότι η Μονή Βατοπεδίου στον «Άνθρωπο του Θεού» έλεγε ότι είναι η παραγωγός, τώρα κρύβεται πίσω από ένα ινστιτούτου και παρουσιάζει τα «θαύματα» ως μέρος της ιστορίας. Αυτό για μια δυτική κοινωνία είναι απαράδεκτο».

«Πολλοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να πιστεύουν σε παραμύθια. Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας χθες. Υπάρχουν ευαισθησίες και υπάρχουν και τσαρλατάνοι που τις εκμεταλλεύονται» ανέφερε ο συγγραφέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα