«Συνταγματάρχης» η Κέιτ Μίντλετον, τί δώρο της έκανε ο... πεθερός της!

Ο Κάρολος έδωσε στην Κέιτ τον πρώτο της ρόλο στον στρατό, επιτρέποντάς της να αναλάβει τη θέση του συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς.

Ο μονάρχης έχει παρουσιάσει στην Κέιτ μια πραγματικά μοναδική προσφορά. Ο Κάρολος έδωσε στην Κέιτ τον πρώτο της ρόλο στον στρατό, επιτρέποντάς της να αναλάβει τη θέση του συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς - μια θέση που κατείχε προηγουμένως ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με το HelloMagazine,

ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα γίνει αντί - συνταγματάρχης της Ουαλικής Φρουράς, έναν από τους προηγούμενους ρόλους του βασιλιά.

Η βασίλισσα σύζυγος, εν τω μεταξύ, αναλαμβάνει ως συνταγματάρχης της Γρεναδιέρικης Φρουράς. Τον ρόλο αυτό κατείχε προηγουμένως ο Δούκας της Υόρκης και ήταν κενός από τότε που του αφαιρέθηκαν οι βασιλικοί τίτλοι τον Ιανουάριο του 2022.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τις αλλαγές πριν από το Trooping the Colour του επόμενου έτους, το οποίο σηματοδοτεί τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού ηγεμόνα για περισσότερα από 250 χρόνια.
Η παρέλαση των γενεθλίων του βασιλιά - η πρώτη του Καρόλου ως μονάρχη - θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, έξι εβδομάδες μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' το Σάββατο 6 Μαΐου.

Έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι ο βασιλιάς θα απομακρυνθεί από μια χριστουγεννιάτικη παράδοση που καθιερώθηκε από την εκλιπούσα μητέρα του, τη βασίλισσα, αυτά τα Χριστούγεννα.
Ιστορικά, η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα παρέμενε στο Sandringham μετά τα Χριστούγεννα και παρέμενε εκεί μέχρι τον Φεβρουάριο.

Αυτό της έδινε την ευκαιρία να θυμάται ήσυχα τον αγαπημένο της αείμνηστο πατέρα, τον βασιλιά Γεώργιο ΣΤ', ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία μόλις 56 ετών στο κεντρικό σπίτι του κτήματος στις 6 Φεβρουαρίου 1952 - την ίδια ημέρα που ανέβηκε στον θρόνο.

Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος πιστεύεται ότι αντί γι' αυτό θα μεταβεί στο Μπίρκχολ -το κτήμα του στη Σκωτία- με τη σύζυγό του Καμίλα. Ο βασιλιάς θα ταξιδέψει εκεί στις αρχές του νέου έτους και θα παραμείνει εκεί για αρκετές εβδομάδες.

#ΚΕΙΤ_ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ #ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΑΡΟΛΟΣ #ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα