Συγγενής 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό: Στην τρίτη εξέταση βγήκε θετικός

«Έκαναν δύο φορές εξετάσεις. Το Μεγάλο Σάββατο του έκαναν τρίτη εξέταση και βγήκε θετικός», είπε μιλώντας στο Mega συγγενής του 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό και αποτελεί το νεότερο θύμα στην Ελλάδα.

Η είδηση συγκλόνισε το πανελλήνιο: Ο 35χρονος ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τον κορονοϊό είναι το νεότερο θύμα του ιού στην Ελλάδα.

Ο

κ. Οσμάν, είναι στενός συγγενής του 35χρονου και μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega για τη μάχη που έδωσε ο δικός του άνθρωπος. «Κανένα πρόβλημα υγείας δεν είχε το παιδί. Την προηγούμενη Παρασκευή ήταν στη δουλειά. Πριν μια βδομάδα. Το Σάββατο στο σπίτι του ανέβασε πυρετό. Πήραν ένα γιατρό και τους είπε να πάρουν μια αντιβίωση και όχι να πάνε στο νοσοκομείο. Πήρε αντιπυρετικά», ανέφερε ο κ. Οσμάν.

«Όταν πήγε στο νοσοκομείο του έκαναν όλες τις εξετάσεις και βγήκε αρνητικός στον κορονοϊό. Έκαναν δύο φορές εξετάσεις. Το Μεγάλο Σάββατο του έκαναν τρίτη εξέταση και βγήκε θετικός. Αυτό το παιδί δεν είχε περάσει καμία αρρώστια», πρόσθεσε και κατέληξε: «Άφησε γυναίκα και παιδί. 18 μηνών το παιδάκι του έμεινε ορφανό. Η εγγονή μου έμεινε χήρα».

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: Γιατί πέθανε ο 35χρονος στη Θεσσαλονίκη - Όσα ανέφερε ο Τσιόδρας

Κορονοϊός Ελλάδα: Κατέληξε σήμερα ο νεότερος και ο γηραιότερος ασθενής

Η συγνώμη του Τσιόδρα προς τους πολίτες - Τι ανέφερε ο ίδιος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγγενής 35χρονου,syngenis 35chronou