Το ευχαριστώ της Αργεντινής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

20:40 21/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Θερμές ευχαριστίες προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, έστειλε η Αργεντινή για την σωτηρία της 63χρονης, που εισήχθη στο νοσοκομείο έχοντας νοσήσει από το νέο κορονοϊό, αλλά βγήκε ζωντανή παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Μάλιστα έστειλαν και φωτογραφία της σημαίας τους με τις ευχαριστίες.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Αθήνα αναφέρεται: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο ιατρικό και

νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Ηρακλείου Βενιζελείου – Πανάνειο,  για την ίαση, την στήριξη και την φροντίδα της Αργεντινής Υπηκόου, που χάρη στην άμεση  ανταπόκριση σας κατάφερε να βγει νικήτρια στην μάχη κατά του covid-19.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την συνεχή ενημέρωση και για την άψογη συνεργασία μας. Η προσφορά σας, το ήθος και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες ώρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τις προσπάθειες που καταβάλετε, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα